مشکل ظرفشویی
ماشین ظرفشویی و چند ساله استفاده نشده و آبش هم خارج نشده 'الان بخوام استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید چکار کنم
ماشین ظرفشویی و چند ساله استفاده نشده و آبش هم خارج نشده 'الان بخوام استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید چکار کنم
۱ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام، ممنون که توضیح دادید. برای راهاندازی ظرفشوییای که مدتها خاموش بوده و داخلش آب مانده، مراحل ایمنی و بررسی زیر را دنبال کنید:
هشدار ایمنی - اگر بوی سوختگی، دود، یا هر علامت غیرعادی دیدید یا صدای خیلی نامعمولی شنیدید، دستگاه را فوراً خاموش و دوشاخه را از برق بکشید و از دستکاری بیشتر خودداری کنید.
گامهای پیشنهادی قبل از روشن کردن 1. تخلیه آب را بررسی کنید - ابتدا درپوش یا فیلتر کف دستگاه را باز کنید و ببینید آب باقی مانده دارد یا خیر. اگر آب باشد، با یک ظرف کوچک یا حوله آن را خارج کنید. 2. تمیز کردن فیلتر و توریها - فیلتر کف را خارج کنید، آن را کاملاً تمیز و شستوشو دهید (مو، ذرات غذا و رسوبات را حذف کنید). 3. بررسی بازوها و آبپاشها - بازوهای آبپاش را بچرخانید و سوراخها را از گرفتگی پاک کنید (با آب یا خلال دندان). 4. بررسی شلنگها - شلنگ ورودی آب و شلنگ تخلیه را از نظر شکستگی، ترک یا گرفتگی بررسی کنید. اگر شلنگ تخلیه آب داخل دستگاه مانده یا خم شده، آن را درست کنید. 5. بررسی شیر آب و اتصال - مطمئن شوید شیر آب ورودی باز است و شلنگ ورودی به درستی متصل است. 6. بو و رسوب - اگر لکه یا رسوب و بوی نامطبوع بود، داخل دستگاه را با محلول ملایم سرکه یا شوینده مخصوص ظرفشویی (طبق دفترچه) تمیز کنید قبل از اولین شستوشوی کامل. 7. بررسی برق و صفحهنمایش - دوشاخه را وصل کنید و ببینید اروری نمایش داده میشود یا نه. اگر ارور آمد، مدل و کد ارور را بفرستید تا راهنمایی دقیقتری بدهم. 8. اجرای یک برنامه خالی - ابتدا یک چرخه کوتاه یا شستوشوی اقتصادی بدون ظرف و با مقدار کمی شوینده اجرا کنید تا سیستمها و پمپها خود را راهاندازی کنند و هر رسوبی شسته شود. 9. شنیدن صداها و نشتی - هنگام کار مراقب صداهای غیرعادی یا نشتی آب باشید. اگر صدای غیرمعمول یا نشت دیدید، دستگاه را خاموش و از تعمیرکار کمک بگیرید.
چه زمانی تعمیرکار لازم است - اگر پس از اجرای مراحل بالا آب تخلیه نمیشود، پمپ تخلیه کار نمیکند، ارور ثابت ظاهر میشود، یا صدای ناهنجار از پمپ یا موتور شنیده شد، بهتر است از تعمیرکار مجاز (ترجیحاً سرویس بوش) برای بررسی در محل کمک بگیرید.
اگر مایل باشید، بفرمایید: مدل دقیق دستگاه و آیا الان اروری نمایش میدهد؟ بر اساس مدل میتوانم راهنمایی دقیقتری بدهم.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.