چرا لیوان ها با ماشین ظرفشویی میشورم بوی ماهی خام میدن
بعد از اینکه لیوان ها رو داخل ماشین ظرفشویی میارم بیرون بوی ماهی خام میدن. از قرص فینیش و فیری هم استفاده کردم با هر دوتا همینجوری بوده. با همه نوع برنامه ی شست و شویی امتحان کردم بازم همینجوری
بعد از اینکه لیوان ها رو داخل ماشین ظرفشویی میارم بیرون بوی ماهی خام میدن. از قرص فینیش و فیری هم استفاده کردم با هر دوتا همینجوری بوده. با همه نوع برنامه ی شست و شویی امتحان کردم بازم همینجوری
۱ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام — این مشکل آزاردهنده است ولی چند علت شایع دارد که میتوانید مرحلهبهمرحله بررسی و رفع کنید:
1) باقیماندهٔ غذا یا کثفی در دستگاه - صافی و فیلتر ته ماشین را دربیارید و خوب تمیز کنید (اگر گرفتگی یا لجن داشته باشد بو منتشر میشود). - بازوهای آبپاش (نازلها) را چک کنید؛ ممکن است گیر کرده یا مسدود شده باشند.
2) کثیفی یا بوی داخل سیلندر/درب - دور درب و نوار لاستیکی را بررسی و با آب گرم و محلول آب و سرکه یا جوششیرین پاک کنید. لجن یا تجمع مواد غذایی گاهی بو تولید میکنند.
3) آب راکد یا شلنگ تخلیه - مطمئن شوید شلنگ تخلیه بهدرستی نصب است و آب تخلیه میشود (آب راکد یا برگشت آب میتواند بو بدهد). - مسیر تخلیه و سینک زیر ماشین را هم بررسی کنید.
4) کیفیت یا باقیماندهٔ شوینده / قرص - بعضی مواقع قرصها درست حل نمیشوند یا ترکیب مواد با رسوب آب بو ایجاد میکند. یک بار چرخهٔ خالی با نصف لیوان سرکه سفید یا یک پاککنندهٔ مخصوص ماشین ظرفشویی (دسکیلر) اجرا کنید تا رسوبات و بوها حذف شوند. - از مصرف همزمان دو نوع شوینده یا اضافه کردن مایع ظرفشویی دستی خودداری کنید.
5) لیوانها قبل از گذاشتن داخل ماشین - اگر داخل لیوانها بوی قوی (مثلاً از غذا) مانده باشد، بهتر است سریع آب بکشید قبل از گذاشتن در ماشین.
6) ظرفها و چیدمان - مطمئن شوید لیوانها با فاصله گذاشته شدهاند تا آب و هوا در جریان باشد و در مسیر اسپری مستقیم آب قرار نگیرند.
7) فیلتر و پمپ بوی بد از قطعات - اگر پس از پاکسازی هنوز بو هست، ممکن است داخل پمپ یا جاهای دوردست رسوب جمع شده باشد؛ در این حالت بهتر است تعمیرکار در محل دستگاه را بررسی کند.
اقدام پیشنهادی سریع: - صافی و فیلتر را تمیز کنید. - یک چرخهٔ خالی با یک لیوان سرکه سفید (یا محصول رسوبزدا) روی داغترین برنامه اجرا کنید. - دور درب و نوار لاستیکی را با مخلوط آب و جوششیرین پاک کنید. - بعد یک چرخهٔ کوتاه با برنامهٔ معمولی و بدون ظروف اجرا کنید و بو را تست کنید.
اگر با این کارها مشکل حل نشد، احتمال گرفتگی عمیق یا مشکل فنی (پمپ یا مسیر تخلیه) هست و بهتر است تعمیرکار مراجعه کند تا دستگاه و مسیر تخلیه را بازدید و در صورت نیاز قطعات را سرویس/تعویض کند.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.