ليوانام داخل ماشین ظرفشویی کدر شدن چطوری تمیزشون کنم
لیوانام داخل ظرفشویی کدر شدن چطوری تمیز کنم وچکار کنم این اتفاق نیفته
لیوانام داخل ظرفشویی کدر شدن چطوری تمیز کنم وچکار کنم این اتفاق نیفته
۱ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام، کدر شدن لیوانها در ظرفشویی دلایل مختلفی دارد و چند راهکار ساده برای تمیز کردن و پیشگیری وجود دارد:
روشهای تمیزکردن لیوانهای کدر - شستوشوی دستی با سرکه سفید: لیوانها را در محلولی از آب گرم و سرکه سفید (نسبت 1:1 یا یک لیوان سرکه در چند لیوان آب) بهمدت ۳۰–۶۰ دقیقه بخیسانید، سپس با اسفنج نرم بشویید و آبکشی کنید. سرکه رسوبات آهکی و مواد باقیمانده شوینده را حل میکند. - استفاده از جوششیرین (بیکینگسودا): مقداری جوششیرین روی اسفنج مرطوب بپاشید و لیوانها را با آن مالش دهید، یا در محلول جوششیرین و آب بخیسانید. برای لکههای سخت میتواند موثر باشد. - ترکیب سرکه و جوششیرین: برای رسوبات سخت، میتوانید ابتدا لیوان را با کمی جوششیرین تمیز کنید سپس با سرکه بشویید (توجه به تولید گاز و ایمنی). - استفاده از محصولات مخصوص ضدکدری یا پولیش شیشه: بعضی پاککنندههای مخصوص شیشه و لیوان در بازار وجود دارند که برای بازگرداندن شفافیت مناسباند.
چکار کنید تا این اتفاق نیفتد (پیشگیری) - از شوینده و نمک مناسب استفاده کنید: از نمک مخصوص ظرفشویی (در صورت وجود محفظه) و شوینده مرغوب و متناسب با دستگاه استفاده کنید. سختی بالای آب باعث رسوب و کدر شدن میشود؛ اگر آب منطقه شما سخت است، حتماً از نمک ظرفشویی استفاده کنید. - تنظیم مقدار شوینده: مقدار بیش از حد یا خیلی کم شوینده میتواند مشکلساز باشد. طبق دفترچه دستگاه مقدار مناسب را رعایت کنید. - انتخاب برنامه مناسب: برنامه با آبداغ و آبکشی کامل برای لیوانها مناسبتر است. - چینش درست ظروف: لیوانها را طوری قرار دهید که آب و مایع شوینده بهخوبی از همهجا عبور کند و برخورد مستقیم با سطوح داغ یا المنت نداشته باشند. - جلوگیری از تماس با مواد خورنده: از قرار دادن ظروفی که با اسیدها یا مواد سفیدکننده تماس داشتهاند بدون شستوشوی کامل خودداری کنید. - سرویس و تمیز کردن ماشین ظرفشویی: فیلتر و آبپاشها را مرتب پاک کنید تا گرفتگی باعث پخش نامناسب آب و رسوبگذاری نشود. یکبار در ماه دستگاه را با چرخه شستوشوی خالی و کمی سرکه یا محصول جرمگیر ماشین ظرفشویی روشن کنید. - بررسی سختی آب: اگر منطقه شما آب سخت دارد، نصب سختیگیر یا استفاده منظم از نمک و جلدهنده (rinse aid) کمک میکند. - استفاده از جلدهنده (Rinse Aid): جلدهنده باعث خشکشدن بهتر و جلوگیری از لکه و کدر شدن میشود.
هشدارها و نکات ایمنی - از اسفنجهای زبر یا مواد ساینده قوی برای لیوانهای نازک یا حساس استفاده نکنید که ممکن است خش ایجاد کند. - ترکیب کردن مواد شیمیایی قوی را بدون آگاهی انجام ندهید.
اگر با روشهای بالا برطرف نشد یا کدر شدن بهخاطر آسیب سطحی (خش) باشد، ممکن است دیگر قابل بازیابی نباشد. اگر خواستید میتوانم بر اساس برند ظرفشویی و سختی آب منطقهتان راهنمایی دقیقتری بدهم.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.