لکه آب روی لیوان و ظرفای بلور شیشه ای
من همیشه ظرفشویم تمیز میکنم حتی درجه های جلادهنده تغییر دادم برا شستشو بهتر ولی باز لکه آب میمونه رو لیوان ها یا ظرف های شیشه ای باید چه کاری انجام بدم برا رفع این مشکل
من همیشه ظرفشویم تمیز میکنم حتی درجه های جلادهنده تغییر دادم برا شستشو بهتر ولی باز لکه آب میمونه رو لیوان ها یا ظرف های شیشه ای باید چه کاری انجام بدم برا رفع این مشکل
۱ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام، این مشکل در ماشین ظرفشویی جیپلاس میتواند به چند علت مختلف مربوط باشد. راهکارها و نکاتی که برای رفع لکه آب روی لیوانها و ظرفهای شیشهای پیشنهاد میکنم:
1. بررسی جلادهنده (Rinse aid) - مطمئن شوید مخرن جلادهنده پر است و تنظیم سطح آن در حالت مناسب (معمولاً 2–4) قرار دارد. اگر قبلاً تغییر دادید، تست کنید مقدار کمی کمتر یا بیشتر تا بهترین نتیجه را بیابید.
2. کیفیت و مقدار شوینده - از شوینده با کیفیت مناسب و مخصوص ماشین ظرفشویی استفاده کنید. اگر از پودر یا ژل استفاده میکنید، یک بار قرص یا قرص فشرده (all-in-one) امتحان کنید یا بالعکس. - مقدار شوینده متناسب با میزان کثیفی و سختی آب را تنظیم کنید.
3. سختی آب - لکههای سفید یا مات معمولاً ناشی از سختی آب (آهک) است. اگر در منطقه شما آب سخت است، از نمک مخصوص ظرفشویی (اگر دستگاه شما مخزن نمک دارد) استفاده کنید یا از نرمکننده آب/نمک طبق دفترچه دستگاه بهره ببرید. - در صورتی که امکانش هست، میزان سختی آب را اندازهگیری کنید و براساس آن تنظیمات را انجام دهید.
4. دمای آب و برنامه شستشو - برای ظروف شیشهای معمولاً برنامهای با دمای متوسط و آبکشی مناسب انتخاب کنید. دمای خیلی پایین ممکن است شستشوی ناقص و باقی ماندن رسوبات را باعث شود. - برنامه با آبکشی اضافی یا خشککن قویتر را امتحان کنید.
5. چیدمان ظروف - ظرفها را طوری بچینید که آب بهراحتی از روی آنها عبور کند و جلادهنده/آبکشی کامل انجام شود؛ لیوانها را کج قرار دهید تا آب در سطح آن جمع نشود. - از تماس بین ظروف شیشهای با هم جلوگیری کنید تا خراش ایجاد نشود که باعث لکه شدن میشود.
6. بررسی و تمیز کردن آبپاشها و فیلتر - آبپاشها (اسپریها) و فیلتر داخلی را چک و در صورت گرفتن رسوب یا گرفتگی تمیز کنید؛ گرفتگی مسیر آب باعث پخش نامنظم آب و لکه میشود.
7. خشککردن دستی یا فاصلهگذاری باز شدن درب - در پایان برنامه، اگر هنوز لکه میماند، میتوانید درب را کمی باز کنید تا بخار خارج شود و خشک شدن طبیعی بهتر شود. - گاهی خشککن دستگاه کافی نیست و خشککردن دستی با پارچه میکروفایبر کمک میکند.
8. تست و تغییر ترکیب مواد - یکبار برنامه با دمای بالاتر، استفاده از نمک (در صورت وجود مخزن) و جلادهنده و شوینده با هم انجام دهید تا ببینید مشکل رفع میشود یا خیر.
اگر بعد از انجام این موارد هنوز لکهها باقی ماند، لطفاً بفرمایید: - آیا لکهها سفید و کدر است یا لکههای قطرهای واضح؟ - آیا دستگاه مخزن نمک دارد و از نمک استفاده میکنید؟ - از چه شویندهای (پودر/ژل/قرص) و چه برنامهای استفاده میکنید؟ با این اطلاعات راهنمایی دقیقتری میدهم و در صورت نیاز تعمیرکار برای بررسی احتمالی پمپ/المنت و تنظیمات دستگاه پیشنهاد میکنم.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.