لباسشویی موقع روشن شدن علامتdeمیده و کار نمیکنه
لباسشویی روشن بود پسرم نمیدونم کدوم دکمه زد الان روشنش میکنم هشدار روی صفحهdEمیاد وکار نمیکنه
لباسشویی روشن بود پسرم نمیدونم کدوم دکمه زد الان روشنش میکنم هشدار روی صفحهdEمیاد وکار نمیکنه
۱ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام، این مشکل در لباسشویی الجی که هنگام روشن شدن ارور dE نمایش میدهد معمولاً مربوط به بسته نشدن یا قفل نشدن صحیح درب است. (هشدار ایمنی: اگر صدای غیرعادی، دود یا بوی سوختگی مشاهده شد، دستگاه را خاموش و از برق جدا کنید و دستکاری نکنید.)
علتهای احتمالی: - درب بهصورت کامل بسته نشده یا قفل کودک فعال شده. - مکانیزم قفل درب (میکروسوئیچ یا یونیت قفل) خراب یا گیر کرده است. - لرزش یا قرارگیری نامناسب لباسها که مانع بسته شدن درب شده. - در برخی مدلها خطای موقت برد الکترونیک یا نیاز به ریست دستگاه.
راهکارهای پیشنهادی که خودتان میتوانید امتحان کنید: 1. مطمئن شوید درب را محکم ببندید و دوباره روشن کنید. 2. دستگاه را یکبار خاموش کنید (پیچ برق) و برای 1–2 دقیقه از برق بکشید، سپس وصل کنید و روشن کنید تا اگر خطای موقتی بود پاک شود. 3. اگر قفل کودک فعال است، دفترچه راهنمای مدل خود را ببینید یا ترکیب دکمههای مربوطه را برای غیرفعالسازی امتحان کنید. 4. اگر درب هنگام بسته شدن گیر میکند یا صدای غیرمعمولی دارد، بررسی کنید لباسها یا شئ خارجی بین درز درب قرار نگرفته باشد.
سؤالاتی که کمک میکند دقیقتر راهنمایی کنم: - مدل دقیق لباسشویی الجی شما چیست؟ (مثلاً F4J6 یا ...) - آیا پس از ریست (قطع برق) ارور هنوز میماند؟ - درب باز یا قفل نمایش داده میشود؟ آیا قفل درب شنیده میشود وقتی دستگاه تلاش به قفل شدن میکند؟ - دستگاه چند سال کار کرده و آیا قبلاً تعمیر شده؟
اگر پس از امتحان راهکارهای بالا مشکل باقی ماند، احتمال خرابی قفل درب یا قطعه مربوط وجود دارد و بهتر است تعمیرکار مجاز برای بررسی قطعات (قفل درب/میکروسوئیچ/برد) مراجعه کند. در این صورت بفرمایید منطقهتان کجاست تا در صورت نیاز راهنمایی برای ثبت درخواست سرویس ارائه شود.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.