پاسخ کارشناسیpakshoma

سلام داخل لاستیک لباسشویی همونجایی که ۴تا سوراخ داره پر جرمه هرکاری میکنم تمیز نمیشه چطوری تمیزش کنم؟

نویسنده:باقری پورزمان:۳ هفته پیشپاسخ:۱بازدید:۱۰۲
۰

سلام داخل لاستیک لباسشویی پر جرم و کثیفیه همونجایی که ۴تا سوراخ داره داخلش .نمیدونم چطوری تمیزش کنم هراز گاهی هم لباسشویی خیلی بوی بدی میده

۱ پاسخ

پاسخ کارشناسی

۱ پاسخ تخصصی از تکنسین‌های متخصص تعمیرآنلاین

• تیم تعمیرآنلاین
    تیم تعمیرآنلاینکارشناس رسمی
    ۳ هفته پیش

سلام. این مشکل شایعِ ماشین‌های لباسشوییه و معمولاً به تجمع کثیفی، باقی‌ماندهٔ شوینده/نرم‌کننده و رطوبت در قسمت لاستیک دورِ در (منطقهٔ دورِ چهار سوراخ) برمی‌گرده که محیط مناسبی برای رشد کپک و جرم فراهم می‌کنه. راهکارهای عملی و ایمن برای پاک‌کردنش:

اقدامات فوری (امن و ساده) - درِ ماشین رو باز کن و ابتدا با دست یا دستکش لاستیک رو فشار بده و با یک دستمال خشک یا حوله ببین داخل چین‌ها آب یا رسوب جمع شده یا نه؛ ذرات قابل برداشتن رو بردار. - با یک پارچهٔ نمدار (ابداً خیسِ آب روان) و مایع ظرفشویی یا کمی شوینده مایع، لاستیک و اطراف سوراخ‌ها رو خوب پاک کن. برای دسترسی به عمق چین‌ها از یک مسواک قدیمی یا فرچه کوچک استفاده کن. - بعد از پاک‌کردن با پارچهٔ نم‌دار چند بار با پارچهٔ خشک خشک کن تا رطوبت باقی نمونه.

تمیزکاری عمیق‌تر (در صورت وجود کپک یا بوی بد) - محلول سرکه سفید و آب (نسبت 1:1) یا محلول آب و جوش‌شیرین (یک قاشق غذاخوری جوش‌شیرین در یک لیتر آب) تهیه کن. پارچه یا فرچه رو به محلول آغشته کن و داخل چین‌ها و سوراخ‌ها رو تمیز کن. سرکه بوی نم و باکتری رو کاهش میده. - اگر کپک شدیده، می‌تونی از محلول رقیق وایتکس استفاده کنی (یک پیمانه وایتکس در حدود 10 لیتر آب — رقیق کن). با اسفنج یا پارچه استفاده کن، بعد از چند دقیقه با پارچهٔ مرطوب چند بار آبکشی کن تا بوی و مواد سفیدکننده برن. هشدار: وایتکس را با سرکه یا مواد دیگر مخلوط نکن؛ تهویهٔ مناسب باشه و دستکش به پا کن. - برای سوراخ‌های کوچیک داخل لاستیک، از گوش‌پاک‌کن یا فرچهٔ باریک استفاده کن تا جرم‌های جاافتاده خارج بشن.

پیشگیری و نگهداری - بعد از هر شست‌وشو: درِ ماشین رو نیمه‌باز بذار تا رطوبت خشک بشه و کپک رشد نکنه. - ماهی یک‌بار یک سیکل شست‌وشوی خالی با آب گرم (90–60 درجه اگر دستگاه پشتیبانی می‌کنه) و یک لیوان سرکه یا پودر جرم‌گیر ماشین انجام بده. - از مقدار مناسب شوینده استفاده کن؛ مصرف زیاد شوینده باقی‌مانده می‌ذاره. - بعد از شست‌وشو پارچه‌ها یا جوراب‌هارو از داخل لاستیک و درب بیرون بیار و مطمئن شو چیزی جا نمانده. - فیلتر و قسمتی که آب تخلیه میشه رو هم بررسی کن؛ گرفتگی‌ها باعث بوی بد میشن.

هشدارهای ایمنی - هنگام استفاده از وایتکس یا مواد شیمیایی دستکش و تهویه مناسب داشته باش. از ترکیب وایتکس با سرکه یا سایر پاک‌کننده‌ها خودداری کن (گاز سمی تولید می‌شه). - اگر بعد از تمیزکاری بوی بد یا کپک ادامه داشت یا جرم خیلی عمیق بود، ممکنه نیاز به باز کردن و بررسی حرفه‌ای لاستیک یا تعویض قطعه باشه؛ در این صورت از سرویس‌کار کمک بگیر.

اگر خواستی، بگو فعلاً چه مواد و ابزارهایی داری (سرکه، جوش‌شیرین، وایتکس، فرچه)، من مرحله‌به‌مرحله دقیق‌تر راهنمایی می‌کنم.

✓ تأیید شده توسط تعمیرآنلاین

پاسخ شما

تجربه‌ی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.

حداقل 30 کاراکتر — 0 کاراکتر

مناطق تحت پوشش

ارائه خدمات در شهرهای منتخب