دلیل برفک زدن بسته های داخل فریزر
داخل بسته هایی که تو فریزر میذارم حالت یخ و برفک ایجاد میشه
داخل بسته هایی که تو فریزر میذارم حالت یخ و برفک ایجاد میشه
۲ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام، برفک زدن داخل بستهها در فریزر میتواند چند علت معمول داشته باشد:
برای کاهش برفک داخل بستهها پیشنهاد میکنم: 1. قبل از گذاشتن، مواد را خنک و تا حد ممکن خشک کنید. 2. از بستهبندی مناسب (کیسه وکیوم، ظرف پلاستیکی محکم یا زیپکیپ با تخلیه هوا) استفاده کنید. 3. بستهها را طوری بچینید که گردش هوا مسدود نشود و از کنار دریچهها فاصله داشته باشند. 4. درب فریزر را کمتر و سریعتر باز کنید و از باز ماندن طولانی جلوگیری کنید. 5. اگر مشکل مداوم و گسترده است، وضعیت لاستیک درب (درزگیر) و عملکرد فریزر (دمای تنظیمی، نوسان کار کمپرسور) را بررسی کنید یا برای بررسی فنی با سرویسکار تماس بگیرید.
اگر دوست دارید بفرمایید: بستهها را چطور بستهبندی میکنید و دمای فریزر چه مقدار است تا دقیقتر راهنمایی کنم.

سلام، ممنون از توضیح بیشتر — با توجه به اینکه بستهبندی مناسب است و دما روی مینیموم تنظیم شده، چند احتمال دیگر و راهکار برای بررسی و رفع مشکل عرض میکنم:
1) باز و بسته شدن درب یا نفوذ هوا - حتی اگر بستهها درزگیری باشند، باز و بسته شدن مکرر یا قرارگیری درب کمی باز (یا واشر معیوب) باعث ورود هوای مرطوب و تشکیل برفک داخل بستهها میشود. - بررسی کنید واشر درب سالم باشد، دور تا دور درب خوب چفت شود و هنگام بسته بودن درز نداشته باشد.
2) قرارگیری بستهها در مسیر جریان هوای فریزر - اگر بستهها جلوی دریچههای گردش هوا قرار گیرند یا مستقیم زیر یا مقابل خروجی هوای خیلی سرد باشند، رطوبت سطح بستهها سریع منجمد میشود و ظاهراً «برفک» ایجاد میکند. - بستهها را طوری بچینید که جریان هوا متعادل باشد و از تماس مستقیم با پنل یا اواپراتور خودداری کنید.
3) تنظیم دما بیش از حد سرد / سیکل یخزدایی - «مینیموم» بودنِ دما در بعضی مدلها یعنی خیلی سرد بودن، که میتواند باعث یخزدگی سریع سطوح و ایجاد بلورهای یخ شود. اگر امکان دارد یک درجه بالاتر تست کنید. - اگر فریزر سیستم دیفراست (یخزدایی) خودکار دارد و عملکرد آن اختلال دارد، ممکن است رطوبت روی بستهها بهصورت برفک جمع شود. علائم خرابی دیفراست شامل برفک سنگین روی دیواره یا کند شدن کارکرد دستگاه است.
4) رطوبتِ داخل مواد - بعضی مواد غذایی (مثل میوهها یا خوراکیهای مرطوب) با بستهبندی حتی مناسب هم رطوبت آزاد میکنند که در فضای سرد تبدیل به برفک میشود. قبل از فریز کردن کمی از رطوبت سطح را بگیرید یا مواد را کاملاً خنک کنید.
5) کنترل فنی کلی - بررسی کنید لاستیک درب، فن داخلی و دریچهها مشکلی نداشته باشند و بستههای پشت به اواپراتور یا المنت قرار نگیرند. - اگر دستگاه یکسره کار میکند یا نوسان دما دارد، بهتر است تکنسین بررسی برد، سنسورها و عملکرد دیفراست را انجام دهد.
چه اطلاعاتی کمک میکند دقیقتر راهنمایی کنم؟ - آیا برفک فقط داخل بستههاست یا در فریزر هم برفک روی دیوارهها دیده میشود؟ - مدل دقیق یخچال/فریزر دوو و چند درجه در حالت مینیموم هست (عدد دما اگر مشخص است)؟ - آیا اخیراً واشر یا درب را بررسی کردید یا نوسان دما مشاهده شده؟
با این اطلاعات میتونم راهنمایی دقیقتری بدم یا روشهای ساده تست و رفع رو بفرستم.
بسته بندی ها مناسبه و دما روی مینیموم هستش
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.