لکه سفید روی ظرف ها و آب روی سبدها زیاد
ماشین ظرفشویی دوماه هست خریدم و از اول بعد از اتمام کار ظرف ها لکه سفید داره و آب روی سبدها بعضی ظرف ها و درب ظرفشویی هست.و با تمام برنامه ها امتحان کردم و جرم گیری کردم و لوله خروج و ورود آب روچک کردم
ماشین ظرفشویی دوماه هست خریدم و از اول بعد از اتمام کار ظرف ها لکه سفید داره و آب روی سبدها بعضی ظرف ها و درب ظرفشویی هست.و با تمام برنامه ها امتحان کردم و جرم گیری کردم و لوله خروج و ورود آب روچک کردم
۲ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام، این مشکل در ماشین ظرفشویی الجی میتواند به چند علت مختلف مربوط باشد و بدون بررسی دستگاه نمیشود نظر قطعی داد. چند علت و راهحل که خودتان میتوانید ابتدا بررسی کنید:
علتهای احتمالی - سختی بالای آب (آب خیلی سخت باعث برجایماندن رسوب سفید روی ظروف میشود). - استفاده ناصحیح یا مقدار نامناسب شوینده یا نمک ماشین ظرفشویی (شوینده یا جلادهنده کم/زیاد یا کیفیت پایین). - تمام شدن یا تنظیم نبودن نمک و جلادهنده (اگر دستگاه تان مخزن نمک و جلادهنده دارد). - دمای شستشو یا برنامه نامناسب (دما یا آبکشی کافی وجود ندارد). - گرفتگی یا گرفتگی نسبی فیلترها/پخشکن (آبپاشها) که مانع گردش مناسب آب میشود. - پمپ تخلیه یا شیوه تخلیه نامناسب که باعث جمع شدن آب در سبدها میشود. - چیدمان نادرست ظروف که مانع دسترسی آب و شستشوی صحیح میشود.
چکلیست پیشنهادی برای خودتان 1. آبسختی محل را بررسی کنید یا با شرکت آب تماس بگیرید؛ در صورت سختی بالا از نمک بیشتر یا نرمکننده آب استفاده کنید. 2. مطمئن شوید پودر/قرص شوینده، نمک مخصوص ظرفشویی و جلادهنده به میزان کافی و مطابق دفترچه داخل دستگاه هستند. اگر از قرص 3 در 1 استفاده میکنید، برخی مواقع نیاز به نمک جداگانه هست با توجه به سختی آب. 3. برنامهای با دمای بالاتر (مثلاً سفیدکننده یا Intensive) را یکی دو بار امتحان کنید تا ببینید لکهها کم میشوند یا نه. 4. فیلتر کف و صافیها را کاملاً باز کرده و تمیز کنید (مطابق دفترچه راهنما). همچنین بازوهای پاشش (آبپاشها) را بازبینی و در صورت مشاهده گرفتگی تمیز کنید. 5. مطمئن شوید که هیچ مانعی جلوی خروج آب در کف دستگاه یا شلنگ تخلیه نیست و شلنگ تخلیه بهدرستی نصب شده و بالاخره آب را تخلیه میکند. 6. نحوه چیدن ظروف: ظروف را طوری قرار دهید که پاشش آب آزاد باشد؛ لیوانها و کاسهها رو به پایین و با فاصله مناسب. 7. اگر با این اقدامات مشکل باقی ماند، یک بار سرویس کامل شامل بررسی پمپ، شیر برقی آب و المنت توسط تکنسین لازم است.
هشدار ایمنی اگر بوی سوختگی، صدای غیرعادی شدید یا نشتی برق دیدید، دستگاه را از برق بکشید و از دستکاری بیشتر خودداری کنید.
اقدام بعدی لطفاً بفرمایید: - آیا از پودر، ژل یا تبلت استفاده میکنید؟ نام محصول چیست؟ - مخزن نمک و جلادهنده پر است؟ - آیا روی ظروف لکه به شکل سفید پودر یا لکههای مات کوچک است؟ با این اطلاعات میتوان راهنمایی دقیقتری داد و در صورت نیاز درخواست بررسی حضوری پیشنهاد میدهم.

سلام، ممنون از توضیح کامل. چند نکته و راهکار که کمک میکنه مشکل رو بهتر بررسی و احتمالا رفع کنید:
1. بررسی نمک و جل (براقکن) - اطمینان حاصل کنید نمک مخصوص ظرفشویی داخل محفظه هست و مقدار آن مناسب تنظیم شده. اگر آب منطقهتان سخت است، نمک لازم است. - مقدار جل (پولیش/براقکن) را تنظیم کنید (معمولاً تنظیمات دستگاه قابل تغییر است). اگر جل کم یا غیرفعال باشد، لکه سفید و مات شدن دیده میشود.
2. کیفیت و نوع شوینده - بعضی از قرصها با ترکیب دستگاه و سختی آب سازگار نیستند؛ اگر با دو نوع قرص متفاوت هم مشکل دارید، امتحان کنید از پودر یا مایع شویندهٔ مخصوص استفاده کنید یا از قرص یک برند مطمئن و اصل استفاده کنید. - مطمئن شوید قرصها در محفظهٔ مخصوص خود قرار میگیرند و در زمان درست باز میشوند.
3. تنظیم سختی آب در دستگاه - در منو یا دفترچه راهنمای الجی بخشی برای تنظیم سختی آب وجود دارد؛ مقدار آن را طبق سختی آب منطقهتان تنظیم کنید.
4. تهویه و تخلیه آب - اگر آب بعد از پایان برنامه روی سبدها میماند، احتمالا مشکل در تخلیه یا زاویهٔ چیدمان ظروف است. یک بار برنامهٔ تخلیه (Drain) یا آبکشی اضافی اجرا کنید. - شلنگ تخلیه را دوباره بررسی کنید که تا خورده یا بالا پایین نشده باشد و خروجی تخلیه درست نصب باشد.
5. چیدمان ظروف و باز شدن آبپاشها - مطمئن شوید آبپاشها (راکتورها) آزاد هستند و باز نمیشوند؛ اگر گرفتگی یا پارگی ندارند. - ظروف نباید مانع مسیر پاشش آب شوند و بازوی آبپاش در حرکت آزاد باشد.
6. تنظیم دما و برنامهها - برخی برنامهها دمای بالاتری دارند که برای حل کردن رسوب و پودر بهتر است. یک بار با برنامهٔ داغ (اگر قابل استفاده برای ظروف شماست) و همراه با نمک و جل مناسب تست کنید.
7. اگر دستگاه نو است - چون دو ماهه خریداری شده، احتمال مشکل کارخانهای یا تنظیم نادرست وجود دارد. اگر با اقدامات بالا رفع نشد، از گارانتی استفاده کنید تا تکنسین رسمی بررسی کند (ممکن است تنظیمات کارخانه یا قطعهای نیاز به بررسی داشته باشد).
پیشنهاد عملی فوری: - یک چرخهٔ کامل با نمک و جل مناسب و یک شویندهٔ معتبر و برنامهٔ با دمای بالاتر اجرا کنید و بعد نتیجه را گزارش کنید (آیا لکهها کمتر شد و آب روی سبدها همچنان هست؟).
اگر مایلید بگویید: - از چه نوع آب (سختی منطقه) استفاده میکنید یا شهرتون کجاست؟ - تنظیمات نمک و جل در منو چه مقدار است؟ با این اطلاعات راهنمایی دقیقتری میدهم و اگر لازم باشد پیشنهاد میکنم از گارانتی برای بررسی حضوری استفاده کنید.
اگر قرص فینیش باشه روغن جلا نمیریزم ولی قرص هوم پلاس روغن جلا میریزم ولی در هر دو صورت لکه سفید رو ظرف هست آب هم روی سبد و بعضی ظرف ها هست
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.