جمع شدن آب دور لاستیک درب
بعداز هر شستشو دور لاستیک آب جمع میشه وتخلیه نمیشه بااینکه سه تا سوراخ همیشه تمیز میکنم بازم این مشکل دارم
بعداز هر شستشو دور لاستیک آب جمع میشه وتخلیه نمیشه بااینکه سه تا سوراخ همیشه تمیز میکنم بازم این مشکل دارم
۱ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام، این مشکل در ماشین لباسشویی دوو که بعد از هر شستشو آب دور لاستیک درب جمع میشود و با وجود تمیز کردن سه سوراخ باز هم ادامه دارد، میتواند به چند علت باشد:
احتمالهای اصلی - شیب یا تراز نبودن دستگاه: اگر جلوی ماشین کمی بالاتر یا پایینتر باشد، آب داخل لاستیک جمع شده و تخلیه نمیشود. تراز بودن سطح را بررسی کنید. - بسته شدن ناقص یا محکم نبودن درب بعد از اتمام کار: گاهی لاستیک طوری قرار میگیرد که مسیر تخلیه آب بسته میماند. - انسداد یا معیوب بودن شیارها/مسیرهای تخلیه داخلی: سه سوراخِ بیرونی را تمیز میکنید ولی مسیرهای داخلی بین لاستیک و محفظه یا کانال تخلیه ممکن است گرفتار رسوب، پرز یا شن/ذرات باشد. - مشکل در شیوه باز شدن درب یا طراحی لاستیک: بعضی مدلها طوری هستند که مقداری آب در چینهای لاستیک میماند تا خودش بتدریج خارج شود؛ اما اگر مقدار زیاد و باقی میماند، غیرطبیعی است. - استفاده از برنامه یا شستشوی خیلی اقتصادی که آبگیری/چرخش نهایی کمتری دارد و آب بیشتری در لاستیک میماند. - آسیب یا تغییر شکل لاستیک (پارگی، چین نامناسب) که مانع جریان درست آب میشود.
چه کارهایی خودتان میتوانید امتحان کنید 1. تراز کردن دستگاه: با یک تُراز ساده یا دیدن با چشم، مطمئن شوید ماشین روی سطح صاف و پایهها تنظیم شدهاند. 2. بعد از اتمام شستشو در را بین چند دقیقه باز نکنید و اجازه دهید پمپ و گردش آب کامل انجام شود؛ سپس در را باز کرده و با حوله خشک، داخل لاستیک را پاک کنید. 3. بررسی دقیقتر شیارها و کانالهای تخلیه لاستیک: با نور و چراغ قوه داخل لاستیک را نگاه کنید، اگر ممکن است با اسپری آب یا جاروبرقی با پاروی کوچک (روی مکش کم) رسوبات را بیرون بکشید. 4. اجرای یک برنامه شستشویِ تند یا تخلیه/چرخش اضافی (Drain/Spin) تا مطمئن شوید آب اضافی خارج میشود. 5. اگر از مقدار زیادی پودر یا نرمکننده استفاده میکنید، مقدار را کاهش دهید؛ بعضی شویندهها کف یا رسوب ایجاد میکنند و مسیرها را میگیرند. 6. چک کردن لاستیک از نظر پارگی یا تغییر فرم: اگر لاستیک کج یا فرورفته باشد ممکن است نیاز به تعویض داشته باشد.
چه اطلاعات بیشتری کمک میکند - مدل دقیق ماشین دوو (مثال: DWK-XXXX یا سری دیگر) - آیا دستگاه تراز است یا نه؟ - آیا همیشه همینقدر آب جمع میشود یا میزان آن از زمانی بیشتر شده؟ - آیا از برنامههای سریع یا اقتصادی بیشتر استفاده میکنید؟ - آیا قبلاً لاستیك یا درب تعمیر یا تعویض شده؟
در صورت ادامه مشکل یا اگر تراز بودن و تمیزکاری را انجام دادید ولی حل نشد، بهتر است تعمیرکار برای بررسی مسیرهای داخلی و وضعیت لاستیک/بدنه بیاید تا در محل عیبیابی و در صورت نیاز تعویض یا تنظیم انجام شود.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.