تمیز نشستن لباس ها
سلام وقت بخیر ببخشید من لباسشوییم بدون ایراد کار میکنه اما بوی بد لباسهارو از بین نمیبره مشکلش چیه مایع و تاییت رو هم عوض کردم
سلام وقت بخیر ببخشید من لباسشوییم بدون ایراد کار میکنه اما بوی بد لباسهارو از بین نمیبره مشکلش چیه مایع و تاییت رو هم عوض کردم
۱ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام، وقت شما هم بخیر. بوی بد ماندگار روی لباسها با اینکه دستگاه روشن و کار میکند، میتواند چند علت داشته باشد. چند مورد رایج و راهحلهای اولیه که خودتان میتوانید تست کنید را میگویم:
احتمالها و راههای بررسی اولیه: - باقیماندن کثیفی یا رسوبات داخل دیگ یا لاستیک دور در (گِرِز): درزها و لاستیک درام را با دستمال مرطوب و محلول سرکه یا جرمگیر ملایم تمیز کنید؛ اگر بو از آن ناحیه میآید پاکسازی کامل انجام دهید. - فیلتر یا پمپ تخلیه گرفته یا کثیف است: فیلتر را باز کنید، زباله و پرزها را خارج و شستوشو دهید. - شیلنگ تخلیه یا مجاری آب کثیف یا مسدود شدهاند: بررسی و در صورت نیاز شستوشو کنید. - استفاده نامناسب از ماده شوینده یا مقدار کم/زیاد: از شوینده مناسب و مقدار مطابق دفترچه و سختی آب استفاده کنید؛ شویندههای نامرغوب هم بوی بد را برطرف نمیکنند. - برنامه شستوشوی سرد یا خشککن مکرر: شستوشوی با آب گرم (در صورت اجازه پارچهها) یا برنامههای ضدباکتری و استفاده گاهبهگاه از دمای بالاتر میتواند بو را کاهش دهد. - تجمع رطوبت داخل دیگ بعد از پایان کار: بعد از اتمام هر بار شستوشو درِ دستگاه را برای مدتی باز نگه دارید تا داخل خشک شود؛ لباسها را بلافاصله پس از شستوشو خارج کنید. - شستوشوی خودِ ماشین لازم است: یک چرخه شستوشوی خالی با جرمزدای مخصوص یا یک لیوان سرکه سفید یا نصف پیمانه جوششیرین در برنامه داغ اجرا کنید تا باکتریها و رسوبات برطرف شوند. - بو از لباسها (مثلاً عرق یا کپک عمیق) که نیاز به پیشدرمان دارد: لباسهای بسیار بوگرفته را با پیششستوشوی دستی، استفاده از سفیدکننده مناسب (مطابق پارچه) یا خیسکردن در محلول جوششیرین/سرکه قبل از ماشین بشویید.
هشدار ایمنی: - اگر بوی سوختگی، دود یا هر علامت غیرعادی الکتریکی دیدید، بلافاصله دستگاه را خاموش و برق آن را قطع کنید و از دستکاری بیشتر خودداری کنید.
برای راهنمایی دقیقتر لطفاً بفرمایید: - بوی دقیقاً چه نوعی است (کپک، عرق، سوختگی، شیمیایی...)؟ - آیا هر بار همه برنامهها بو دارند یا فقط برنامه سرد/سریع؟ - دستگاه بعد از شستوشو در باز میماند یا بسته است؟ - آیا فیلتر یا شیلنگها تا حالا تمیز یا بررسی شدهاند؟ با این اطلاعات میتوانم راهنمایی کاربردیتر بدهم و در صورت نیاز پیشنهاد اعزام کارشناس تعمیر بدهم.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.