۶-۷ ماهه از دستگاه لباسشویی و ظرفشوییم استفاده نکردم الان که میخوام استفاده کنم چیکار کنم؟
۶-۷ ماهه از دستگاه لباسشویی و ظرفشوییم استفاده نکردم الان که میخوام استفاده کنم چیکار کنم؟
۱ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام، اولاً خوبه که قبل از روشنکردن طولانیمدت دستگاههایی که مدتها خاموش بودهاند چند بررسی ساده انجام بدید تا هم عملکرد درست بشه و هم از آسیب احتمالی جلوگیری بشه. پیشنهاد میکنم مراحل زیر رو انجام بدید:
1. بررسی ظاهری و ایمنی - دوشاخه و سیمکشی و پریز رو از نظر آسیب یا سوختگی نگاه کنید. - در صورت بوی سوختگی، گرد و غبار زیاد یا هر نشانه خطرناک دیگر، دستگاه را روشن نکنید و با تکنسین مشورت کنید. - شیر آب ورودی و شلنگها را از نظر ترک، نشت یا خوردگی چک کنید.
2. تمیزکاری اولیه - فیلترها (ماشین ظرفشویی: صافی توری کف، فیلتر خروجی آب؛ لباسشویی: فیلتر پمپ) را باز و تمیز کنید. - مخزن مواد شوینده و محفظه نمک/جلادهنده ظرفشویی را بررسی و در صورت جرم یا رسوب تمیز کنید. - در ظرفشویی، بازوهای آبپاش را بیرون بیاورید یا چک کنید که سوراخها بسته نشده باشند.
3. شستشوی آزمایشی کوتاه - ابتدا یک سیکل کوتاه و خالی (بدون ظروف/لباس) با دمای پایین اجرا کنید تا از عملکرد پمپ، آبگیری و تخلیه اطمینان حاصل شود و رسوبات شسته شوند. - در ظرفشویی میتوانید از یک پیمانه سرکه سفید یا شوینده مخصوص رسوبزدایی استفاده کنید؛ در لباسشویی از شوینده ملایم یا برنامه شستشوی کوتاه استفاده کنید.
4. بررسی عملکردها - در حین و بعد از سیکل آزمایشی به صداها، نشت آب، آبگیری و تخلیه، حرارتدهی (در ظرفشویی المنت) و ارورها توجه کنید. - اگر ارور ظاهر شد یا دستگاه آب را نگرفت/تخلیه نکرد یا صداهای غیرعادی داشت، باید قبل از استفاده کامل تعمیرکار بررسی کند.
5. سرویس و تعویض مواد مصرفی - نمک و جلادهنده ظرفشویی را پر کنید (در صورت نیاز) و از شوینده تازه استفاده کنید. - اگر ماشینها سالها کار نکردهاند و فیلترها یا پمپها جرم زیادی دارند، سرویس توسط کارشناس توصیه میشود.
هشدار ایمنی: اگر در حین روشنکردن بوی سوختگی، دود، یا صداهای خیلی غیرعادی دیدید، فوراً دستگاه را خاموش و دوشاخه را بکشید و با تعمیرکار تماس بگیرید.
اگر دوست دارید، بفرمایید مدل دقیق بوش (ظرفشویی و لباسشویی) تا راهنمایی دقیقتری درباره فیلترها/نحوه تمیزکردن و برنامه آزمایشی بدم.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.