جرمگیری ماشین ظرفشویی
یک ساله ظرفشویی گرفتم تقریبا هفته ای ۲بار هم ازش استفاده می کنم هشدار جرمگیری نداده،لازم هست جرمگیریش کنم؟
یک ساله ظرفشویی گرفتم تقریبا هفته ای ۲بار هم ازش استفاده می کنم هشدار جرمگیری نداده،لازم هست جرمگیریش کنم؟
۱ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام، ممنون از پرسشتان. برای ماشین ظرفشویی الجی که یک سال است و هفتهای حدود دو بار استفاده میشود، معمولاً نیاز به جرمگیری دورهای هست اما نیاز دقیق به چند عامل بستگی دارد:
دلایل و نکات مهم - سختی آب منطقه: در مناطق با آب سخت (رسوب بالا)، رسوب داخل دستگاه و روی المنت یا مسیر آب زودتر تشکیل میشود و جرمگیری مکررتر لازم است. - کیفیت شوینده و نمک: استفاده از نمک مخصوص (اگر دستگاه شما نیاز دارد) وقرص/پودر باکیفیت، کمک زیادی به جلوگیری از رسوب میکند. - هشدار دستگاه: بعضی مدلها پیام یا چراغ جرمگیری/تمیزکننده داخلی دارند؛ اگر دستگاه شما هشدار نداده، احتمالاً نیاز فوری نیست اما این هشدار همیشه همهٔ رسوبها را نشان نمیدهد. - علائم نیاز به جرمگیری: کاهش عملکرد خشککنندگی، بوی نامطبوع، باقی ماندن رسوبات/لکه روی ظروف یا کاهش فشار آب در آبپاشها نشان میدهد که وقت جرمگیری است.
توصیه عملی - حدود هر 3–6 ماه یکبار بهصورت پیشگیرانه برای اکثر استفادهها مناسب است؛ با توجه به استفاده شما (حدود 8 بار در ماه) و نبود هشدار، انجام جرمگیری هر 4–6 ماه منطقی است مگر اینکه علائم بالا را مشاهده کنید. - از محصول جرمگیر مخصوص ظرفشویی یا برنامهٔ تمیزکنِ (clean) خود دستگاه استفاده کنید. معمولاً یک چرخه خالی با قرص جرمگیر یا مایع مخصوص کافی است. - اگر آبمنطقه شما سخت است یا قبلاً رسوب دیدهاید، میتوانید هر 3 ماه یکبار انجام دهید و مطمئن شوید نمک دستگاه را پر و فیلترها را تمیز نگه داشتهاید.
هشدار ایمنی - از مواد جرمگیر غیرمجاز یا مخلوط کردن محصولات شیمیایی خودداری کنید. - در صورت مشاهده صدای غیرعادی، نشت یا دود دستگاه را خاموش کنید و از دستکاری خودسرانه بپرهیزید.
اگر مایلید بفرمایید مدل دقیق ظرفشویی الجی و اینکه آیا از نمک و شستشوی با دما و شوینده مناسب استفاده میکنید تا راهنمایی دقیقتر بدهم.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.