لیست خدمات02145396پنل کاربری+ ورود به اپلیکیشن
پاسخ کارشناسیsamsung

علت تغییر رنگ سبدها مخصوصا قسمتهای پلاستیکی آنها

نویسنده:ساعدزمان:۱ هفته پیشپاسخ:۱بازدید:۹۶
۰

ماشین نو عست و فقط شاید ۱۰ مرتبه اوشن شده ولی احساس میکنم سبد قاشقها و قسمت پلاستیکی کنار آسانسور سبد وسط تغییر رنگ داده و رو به زردی رفته رنگش از ژل و جلادهنده پریل ایرانی استفاده کردم ممکنه تاثیر اونا باشه یا دلیل دیگه ای داره

۱ پاسخ

پاسخ کارشناسی

۱ پاسخ تخصصی از تکنسین‌های متخصص تعمیرآنلاین

• تیم تعمیرآنلاین
    تیم تعمیرآنلاینکارشناس رسمی
    ۱ هفته پیش

سلام، تغییر رنگ قطعات پلاستیکی سبد ظرفشویی (مثل سبد قاشق‌وچنگال یا قسمت‌های پلاستیکی کنار سبد) چند علت رایج دارد:

• رنگ‌پریدگی یا زرد شدن طبیعی پلاستیک: بعضی پلاستیک‌ها با گذشت زمان و تماس با آب داغ، شوینده‌ها و نور زرد می‌شوند حتی اگر دستگاه خیلی نو باشد. این پدیده مخصوصاً در پلاستیک‌های سفید یا روشن بیشتر دیده می‌شود.
    • تاثیر شوینده‌ها یا جلادهنده‌ها: بعضی شوینده‌ها، مخصوصاً اگر فرمول‌شان متفاوت یا حاوی مواد سفیدکننده/اکسنده باشند، ممکن است باعث تغییر رنگ یا لکه‌دار شدن پلاستیک شوند. استفاده از ژل یا جلادهنده جدید می‌تواند در برخی موارد تأثیر بگذارد، هرچند پریل ایرانی معمولاً مشکل‌ساز نیست ولی واکنش ترکیب شوینده‌ها با جنس پلاستیک یا دما ممکن است نقش داشته باشد.
    • رسوب یا بقایای مواد: باقی‌ماندن رسوب آب سخت (پوشش آهکی) یا بقایای مواد شوینده می‌تواند ظاهری زرد یا کدر به پلاستیک بدهد. گاهی با پاک‌کردن سطحی قابل حذف است.
    • دمای شست‌وشو یا سیکل‌های خاص: دماهای بالای مکرر و چرخه‌های گرم ممکن است تسریع‌کننده‌ی زرد شدن پلاستیک باشند.

چه کارهایی می‌توانید انجام دهید: 1. یک بار سبدها را بیرون آورده و با محلول ملایم آب و جوش‌شیرین یا سرکه رقیق تمیز کنید و با اسفنج نرم بسابید تا رسوبات احتمالی پاک شود. 2. از شوینده‌ای استفاده کنید که سازگاری بهتری با پلاستیک داشته باشد یا مقدار شوینده را کم‌تر کنید تا بقیه مواد روی پلاستیک نماند. 3. اگر مشکل از جلادهنده به‌نظر می‌رسد، یک دوره بدون استفاده از جلادهنده امتحان کنید ببینید تغییر رنگ متوقف می‌شود یا نه. 4. از قراردادن وسایل خیلی نزدیک به المنت یا استفاده مکرر از تنظیمات خیلی داغ خودداری کنید.

اگر بعد از تمیز کردن رنگ همچنان تغییر کرده و نگرانید، عکس از قسمت‌های زردشده ارسال کنید تا بهتر راهنمایی کنم یا اگر نیاز به بررسی قطعه دارید می‌توان تعمیرکار در محل را پیشنهاد داد.

✓ تأیید شده توسط تعمیرآنلاین

پاسخ شما

تجربه‌ی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.

حداقل 30 کاراکتر — 0 کاراکتر