سلام ببخشید من 3سالی میشه ماشین لباسشویی روجرمگیری نکردم میشه لطفاکمک کنید جرمگیریش کنم چطوری جرمگیری کنم؟ممنون
ازلباس شویی بوی بدی میاد 3ساله خریدم وجرمگیریش نکردم لطفاکمکم کنید
ازلباس شویی بوی بدی میاد 3ساله خریدم وجرمگیریش نکردم لطفاکمکم کنید
۱ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام. بله، جرمگیری و تمیز کردن دورهای ماشین لباسشویی خیلی مهم است و بوی بد معمولاً از رسوبات، کپک یا تجمع پودر/مایع لباسشویی و جرم داخل دیگ، لاستیک دور درِ درام، فیلتر و شلنگها میآید. چند روش ساده و امن برای جرمگیری خانگی را اینجا میگذارم؛ قبل از هر کاری هشدار ایمنی را در نظر داشته باشید: اگر بوی سوختگی یا دود دیدید یا دستگاه هنگام کار صدای غیرعادی زیادی دارد، دستگاه را خاموش کنید و از دستکاری بیشتر خودداری کنید.
روشهای پیشنهادی (مرحله به مرحله) 1) پاکسازی ناحیه لاستیکی دور درِ جلویی (در مدلهای درب جلو) - لاستیک دور در را با دست بررسی و بین چینها را باز کنید. اگر مو و پرز یا آب راکشیده وجود دارد، با دستمال نمدار و کمی مایع شوینده یا سرکه سفید پاک کنید. - برای کپک، محلول آب و سرکه سفید (نصف لیتر سرکه در یک لیتر آب) یا محلول آب و جوششیرین (یک فنجان جوششیرین در چند لیوان آب) استفاده کنید. با مسواک نرم داخل چینها را تمیز کنید.
2) تمیز کردن دیگ با چرخه داغ - خالی کردن دیگ: هیچ لباسی داخل نگذارید. - روش اول: یک لیوان جوششیرین (یا نصف تا یک لیوان بسته به ظرفیت) را داخل دیگ بریزید و یک تا دو لیوان سرکه سفید را داخل محفظه پودر یا مستقیماً داخل دیگ بریزید. سپس چرخه شستشوی داغ (بیشترین دما و طولانیترین چرخه) را اجرا کنید. - روش دوم (اگر از سرکه نمیپسندید): محلول قرصهای جرمگیر مخصوص ماشین لباسشویی یا پودرهای مخصوص را طبق دستور بستهبندی استفاده کنید. - بعد از اتمام، درِ لباسشویی را باز بگذارید تا خشک شود.
3) تمیز کردن جاپودری (کشوی پودر/مایع) - کشو را درآورید (بسیاری قابل جدا شدن هستند). با آب گرم و مسواک و مایع ظرفشویی یا سرکه، داخل و محل قرارگیری کشو را تمیز کنید. اگر رسوب سخت داشت از نوک چاقو پلاستیکی یا مسواک کمک بگیرید. - قبل از جا زدن کامل خشک کنید.
4) فیلتر و پمپ تخلیه - معمولاً در پایین جلوی دستگاه دریچهای کوچک برای فیلتر هست. قبل از باز کردن بهتر زیر آن حوله یا سطل بگذارید چون آب میآید. - فیلتر را خارج کرده و تمیز کنید (پرز، سکه یا مو ممکن است گیر کرده باشد). اگر شک دارید، عکس بگیرید یا مدل دقیق را بگویید تا راهنمایی جزئیتر بدهم.
5) شلنگهای ورود و خروج آب - بررسی کنید شلنگ خروجی خم یا مسدود نشده باشد. در صورت امکان شلنگ را جدا کنید و از داخل با آب پر فشار بشویید. - در صورت وجود سختی آب زیاد یا رسوب زیاد، ممکن است نیاز به تعویض یا شستن تخصصی باشد.
6) استفاده منظم و پیشگیری - هر چند ماه یکبار (مثلاً هر 3–6 ماه) یک چرخه داغ با سرکه یا جرمگیر انجام دهید. - بعد از هر بار شستشو درِ دستگاه را کمی باز بگذارید تا داخل خشک شود. - کشوی پودر را مرتب تمیز کنید و از پودر زیاد استفاده نکنید. - از برنامههای با دمای بالاتر و چرخه تخلیه کامل استفاده کنید هر از گاهی.
نکات مخصوص بوی بد شدید یا تداوم مشکل - اگر بعد از این کارها بو برطرف نشد یا آب داخل دستگاه میماند یا ارور میدهد، احتمالاً نیاز است پمپ یا شلنگها یا قطعاتی که در دسترس نیستند توسط کارشناس بررسی و سرویس شوند. - چون مدل شما اسنوا است، اگر مایلید میتوانم راهنمای دقیقتر برای باز کردن فیلتر و محل دقیق کشو یا دستورالعمل جرمگیری مخصوص مدل شما بدهم—کافیست مدل دقیق (مثلاً 8 کیلو یا کد مدل پشت یا کنار در) را بفرمایید.
اگر دوست دارید من یک راهنمای کوتاه مرحلهای مخصوص مدل اسنوا برای باز کردن فیلتر و اجرای چرخه داغ بنویسم، مدل دستگاه را بگویید تا دقیقتر کمک کنم.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.