تجو: «سلام من ظرف ها را اگه تمیز نکنم ماشين ظرفشویی درست نمشوره و همه چرب و لکه»
تجو: «سلام من ظرف ها را اگه تمیز نکنم ماشين ظرفشویی درست نمشوره و همه چرب و لکه»
۱ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام، مشکلی که گفتید (ظرفها بعد از شستوشو چرب و لکهدار میمانند) در ماشین ظرفشویی سامسونگ میتواند چند علت متداول داشته باشد. قبل از هر چیز چند نکته و چند سوال میپرسم تا بهتر راهنمایی کنم:
نکات اولیه که خودتان میتوانید بررسی کنید: - چیدمان ظروف: ظرفها را طوری بچینید که آب و شوینده به همه سطوح برسد؛ ظروف بزرگ جلوی بازوهای آبپاش یا فیلتر را نگیرند. - پیششست: اگر بقایای غذا یا چربی زیادی روی ظرف هست، یک تکان یا آبگیری سریع دستی یا خالی کردن بقایا قبل از گذاشتن در ظرفشویی کمک میکند. - کیفیت و مقدار شوینده: از شوینده مناسب (پودر/ژل/قرص با کیفیت) و مقدار درست استفاده کنید. قرصهای ترکیبی با نمک و جلادهنده و شوینده کاملتر عمل میکنند. - نمک نرمکننده و جلادهنده (Rinse Aid): اگر آبسخت است یا ظرفها لکه آب دارند، مطمئن شوید نمک و جلادهنده پر شدهاند و عملکرد نرمکننده خوب است. - دمای برنامه: برای چربیها برنامهای با دمای بالاتر یا پیششست پرفشار انتخاب کنید. - فیلتر و بازوهای آبپاش: فیلتر ته ظرفشویی را خارج کنید و تمیز کنید (بقایای غذا لانه میگیرد). آبپاشها را بررسی کنید که سوراخها مسدود نشده باشند. - تخلیه و پمپ: اگر آب کدر یا باقیمانده داخل دستگاه میماند، پمپ یا مسیر تخلیه ممکن است مشکل داشته باشد. - المنت/گرمایش: اگر آب گرم به دمای لازم نمیرسد، چربی خوب حل نمیشود. در برنامههای گرم تست کنید.
سوالاتی برای تعیین دقیقتر مشکل: 1. همیشه همه ظروف چرب میمانند یا فقط ظروف خاصی (مثلاً تابهها یا ظرفهای پلاستیکی)؟ 2. از چه نوع شویندهای و چه برنامهای استفاده میکنید؟ (قرص/پودر/ژل؛ برنامه اکو/نرمال/قوی) 3. آیا نمک و جلادهنده داخل محفظه پر است؟ 4. آیا فیلتر را اخیراً تمیز کردهاید؟ آیا آبپاشها گرفتگی دارند؟ 5. آیا دستگاه صدای غیرعادی میدهد یا اروری نشان میدهد؟ 6. چند سال از عمر دستگاه میگذرد و آیا قبلاً سرویس شده است؟
اگر مایل باشید، با جواب دادن به این سوالها راهنمایی دقیقتر (مثلاً نحوه تمیز کردن فیلتر و آبپاش، تنظیم مقدار شوینده یا برنامه مناسب) میدهم. در ضمن اگر پس از این بررسیها هنوز مشکل باقی ماند، ممکن است نیاز به بررسی فنی (پمپ، المنت یا برد) و سرویس در محل باشد.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.