اگر از ظرفشویی نخوایم به مدت ۸ماه استفاده کنیم باید مخزن آب و نمکش رو تخلیه کنیم؟چه کار کنیم آسیب نبینه؟
به دلیل جابجایی نبود جا برای ظرفشویی به مدت ۸ماه حدودا قراره از ظرفشویی استفاده نکنم.سوالم اینه چه کار کنم که تو این مدت ماشین آسیب نبینه ؟
به دلیل جابجایی نبود جا برای ظرفشویی به مدت ۸ماه حدودا قراره از ظرفشویی استفاده نکنم.سوالم اینه چه کار کنم که تو این مدت ماشین آسیب نبینه ؟
۱ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام، برای نگهداری درست ماشین ظرفشویی در مدت عدم استفاده (مثلاً ۸ ماه) چند کار ساده ولی مؤثر هست که پیشنهاد میکنم انجام بدید تا دستگاه آسیب نبینه:
1. تخلیه کامل آب و نمک - در صورتی که داخل دستگاه آب باقی مانده (مثلاً در کف یا فیلتر)، حتماً آن را کامل تخلیه کنید. - مخزن نمک (در مدلهایی که نمک جداگانه دارند) را خالی کنید تا نمک مرطوب بسته یا داخل دستگاه خورده نشود. اگر امکانش هست درپوش مخزن نمک را باز بگذارید تا خشک شود.
2. تمیز کردن داخلی - فیلتر کف و صافیها را بیرون بیاورید، تمیز کنید و خشک کنید. - بازوهای آبپاش را بررسی و از گرفتگی پاک کنید. - داخل محفظه را با دستمال خشک و تمیز پاک کنید و در صورت وجود رسوب یا لکه، با محلول ملایم پاککننده تمیز کنید.
3. در را نیمهباز بگذارید - برای جلوگیری از بوی نامطبوع و رشد کپک، در دستگاه را ولِه (کمی باز) بگذارید تا هوا جریان داشته باشد. نیازی نیست کاملاً باز بماند، اما فاصله چند سانتیمتری مناسب است.
4. برق و آب را قطع کنید - شیر آب ورودی را ببندید و دوشاخه را از برق بکشید تا در زمان جابجایی یا نوسان برق آسیبی پیش نیاید.
5. محافظت خارجی و قرارگیری - اگر دستگاه در محیط مرطوب یا سرد (دمای زیر صفر) قرار میگیرد، بهتر است آن را در محلی خشک و ترجیحاً داخل خانه نگه دارید. یخزدگی میتواند به شلنگها و پمپ آسیب برساند. - روی دستگاه را با پوشش نازک (مثل پارچه) بپوشانید تا گرد و غبار نرود، اما پوشش کاملاً بسته که رطوبت را به دام اندازد استفاده نکنید.
6. شلنگها و اتصالات - شلنگهای ورودی و تخلیه را در صورت امکان از دستگاه جدا کنید و خشک نگه دارید، یا حداقل از نظر ترک یا خوردگی بررسی کنید.
7. قبل از استفاده دوباره - هنگام راهاندازی مجدد، یک بار دستگاه را بدون ظروف و فقط با آب و کمی مایع شوینده در دمای معمولی روشن کنید تا لولهها و محفظه شسته و هر باقیماندهای حذف شود. - فیلترها و قطعاتی را که خارج کردید دوباره نصب و عملکرد پمپ و تخلیه را چک کنید.
اگر مدل یا دفترچه راهنمای اسنوا نکات خاصی برای نگهداری طولانیمدت ذکر کرده، آن را هم مرجع قرار بدید. در کل این موارد برای جلوگیری از بو، کپک، زنگزدگی و آسیب به قطعات کافی است.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.