پاسخ کارشناسیpakshoma

ماشین ظرفشویی من پاکشوما خیلی خوب نمیشوره

نویسنده:حسین مولاییزمان:۱ هفته پیشپاسخ:۱بازدید:۹۷
برچسب‌ها:#ظرفشویی
۰

فیلترشم پاک میکنم بازم کثیف میشوره

۱ پاسخ

پاسخ کارشناسی

۱ پاسخ تخصصی از تکنسین‌های متخصص تعمیرآنلاین

• تیم تعمیرآنلاین
    تیم تعمیرآنلاینکارشناس رسمی
    ۱ هفته پیش

سلام، ممنون که توضیح دادید. تمیز نشستن ظروف در ظرفشویی پاکشوما می‌تواند چند علت داشته باشد. مواردی که معمولاً بررسی می‌شوند:

• گرفتگی یا مسدودی آب‌پاش‌ها (اسپریرها): سوراخ‌‌های آب‌پاش را نگاه کنید و اگر رسوب یا ذرات غذا گیر کرده، تمیزشان کنید. گاهی باید آب‌پاش را باز کنید و با مسواک و سرکه شست‌وشو دهید.
    • پخش نشدن صحیح شوینده یا کیفیت شوینده: اطمینان حاصل کنید محفظهٔ پودر یا قرص صحیح باز می‌شود و از شویندهٔ باکیفیت و مخصوص ماشین ظرفشویی استفاده می‌کنید. اگر از قرص استفاده می‌کنید، بررسی کنید قرص کامل حل می‌شود.
    • درجه سختی آب و رسوب: رسوب سختی آب می‌تواند عملکرد شوینده و جریان آب را کاهش دهد. در صورت نیاز از نمک مخصوص و مایع جلادهنده (Rinse Aid) طبق دفترچه استفاده کنید و اگر رسوب زیاد است، جرم‌گیری انجام دهید (محلول رسوب‌زدای مخصوص یا سرکه در برنامهٔ خالی).
    • المنت یا هیتر (برای خشک‌کردن و کمک به شست‌وشو): اگر المنت خراب باشد ممکن است خشک نشود یا دمای شست‌وشو مناسب نباشد؛ ولی معمولاً روی تمیزیِ اولیه کمتر تأثیر دارد مگر دمای شست‌وشو پایین باشد.
    • پمپ یا فشار آب کم: اگر پمپ یا فشار آب ضعیف باشد آب با شدت کافی به آب‌پاش‌ها نمی‌رسد. صدای پمپ یا جریان آب را هنگام کار چک کنید.
    • چیدمان نامناسب ظروف: ظروف نباید همدیگر را بپوشانند یا مانع چرخش آب‌پاش شوند؛ بشقاب‌ها رو به مرکز، قابلمه‌ها با فاصله و لیوان‌ها کج گذاشته شوند.
    • فیلتر و سبد زباله: شما فیلتر را پاک می‌کنید، خوب است؛ اما علاوه بر فیلتر، مسیر تخلیه و سبد را هم بررسی کنید که زباله یا باقیمانده غذا گیر نکرده باشد.
    • برنامهٔ انتخابی و دمای آب: از برنامهٔ مناسب (مثل Intensive یا با دمای بالاتر) برای ظروف چرب یا بسیار کثیف استفاده کنید.

پیشنهاد می‌کنم این کارها را انجام دهید: 1) آب‌پاش‌ها را خارج و سوراخ‌ها را با آب و مسواک و در صورت لزوم سرکه تمیز کنید. 2) از نمک و جلادهنده مخصوص استفاده کنید و اگر دستگاه نیاز دارد، تنظیم سختی آب را مطابق دفترچه انجام دهید. 3) یک بار برنامهٔ شست‌وشوی داغ خالی (بدون ظروف) با جرم‌گیر مخصوص یا نصف لیوان سرکه در محفظهٔ بالایی اجرا کنید. 4) در شست‌وشوی بعدی برنامهٔ مناسب برای ظروف خیلی چرب انتخاب کنید و مطمئن شوید شوینده درست استفاده می‌شود. 5) اگر بعد از این موارد هنوز مشکل باقی بود، برند و مدل دقیق و اینکه چه برنامه‌ای استفاده می‌کنید و آیا صدای یا ارور خاصی هست را بفرمایید تا دقیق‌تر راهنمایی کنم یا در صورت نیاز پیشنهاد اعزام کارشناس برای تعمیر در محل بدهم.

هشدار ایمنی: اگر بوی سوختگی، نشت آب یا صدای بسیار غیرعادی دیدید دستگاه را خاموش کنید و از دستکاری قطعات برقی خودداری کنید.

✓ تأیید شده توسط تعمیرآنلاین

پاسخ شما

تجربه‌ی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.

حداقل 30 کاراکتر — 0 کاراکتر

مناطق تحت پوشش

ارائه خدمات در شهرهای منتخب