نگهداری و مراقبت از ماشین ظرفشویی
درود بر شما لطفا سوال من را پاسخ بدین چطوری از ماشین ظرفشویی مراقبت کنم وقتی مدت طولانی بخاطر سفر نمیتونم ازش استفاده کنم
درود بر شما لطفا سوال من را پاسخ بدین چطوری از ماشین ظرفشویی مراقبت کنم وقتی مدت طولانی بخاطر سفر نمیتونم ازش استفاده کنم
۱ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام — وقت بخیر. اگر قرار است ماشین ظرفشویی الجی را برای مدت طولانی (مثلاً در سفر) خاموش و بدون استفاده بگذارید، چند نکته ساده اما مهم هست که عمر دستگاه را افزایش میدهد و از بروز بو، رسوب و آسیب جلوگیری میکند:
1. شستشو و خالیسازی کامل - قبل از ترک، همه ظروف و بقایای غذا را از داخل دستگاه خارج کنید. اجازه ندهید باقیمانده غذا یا چربی در فیلتر و محفظه بماند.
2. تمیز کردن فیلتر و محفظه - فیلتر کف را باز کرده و با آب و در صورت نیاز با مسواک یا اسفنج تمیز کنید تا ذرات و رسوبات گرفته شوند. - داخل محفظه، واشر درب و جاپودری را هم پاک کنید تا از تجمع جرم و کپک پیشگیری شود.
3. خشککردن کامل - درِ دستگاه را نیمهباز بگذارید (حدود 1–2 سانتیمتر یا بیشتر بسته به امکان) تا جریان هوا داخل کابین برقرار باشد و رطوبت تبخیر شود. این کار از ایجاد بوی نامطبوع و کپک جلوگیری میکند. - اگر امکان دارد یک پارچه نخی کوچک داخل دستگاه قرار دهید تا رطوبت باقیمانده را جذب کند.
4. قطع یا محافظت از برق و آب - آب ورودی را ببندید تا فشار یا نشت احتمالی از خطوط آب مشکلساز نشود. - میتوانید دوشاخه را از برق بکشید یا از محافظ برق استفاده کنید. (دقت کنید در برخی موارد برای حفظ حافظههای الکترونیکی لازم نیست برای مدت کوتاه برق را قطع کنید؛ اما قطع برق برای سفرهای طولانی معمولاً مشکلی ایجاد نمیکند.)
5. پیشگیری از بوی بد و رسوب - قبل از ترک یک چرخه شستشوی سبک با درجه حرارت بالا یا برنامه تمیزکننده مجهز (اگر دستگاه برنامه Clean دارد) اجرا کنید تا چربیها و رسوبات از بین بروند. - از نمک مخصوص ماشین ظرفشویی (در مدلهایی که نیاز دارند) و یا وسیله ضدرسوب طبق دفترچه دستگاه استفاده کنید تا بدنه و المنت زنگ نزنند یا رسوب نگیرند.
6. وضعیت درپوش و محل نگهداری - درِ دستگاه را کاملاً بسته نکنید (همان نیمهباز) تا هوا جریان داشته باشد. - اگر محل نصب فضاهای مرطوب یا گرم است، در صورت امکان تهویه محیط را بهتر کنید.
7. بازدید پس از بازگشت - پس از بازگشت، اول داخل دستگاه را بررسی و در صورت لزوم دوباره فیلتر را چک کنید. - یک چرخه خالی با آب گرم یا با یک شوینده مخصوص (یا کمی سرکه رقیق در صورت توصیه دفترچه) اجرا کنید تا هر بوی مانده یا غبار از بین برود.
اگر دفترچه راهنمای مدل خاص خود را دارید، نکات تولیدکننده را هم مد نظر قرار دهید. در کل رعایت تمیزی، خشککردن و قطع آب/برق و یک چرخه تمیزکننده قبل از ترک و بعد از بازگشت، کافی و مؤثر است.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.