پاسخ کارشناسیpakshoma

ارور نمک ماشین ظرفشویی

نویسنده:معصومه کرمیزمان:۲ هفته پیشپاسخ:۱بازدید:۱۴۱
۰

دوماه پیش نمک انداختم توی ماشینم بعد دوماه ارور نمک داد دوباره نمک انداختم ولی علامت ارورش نمیره

۱ پاسخ

پاسخ کارشناسی

۱ پاسخ تخصصی از تکنسین‌های متخصص تعمیرآنلاین

  • تیم تعمیرآنلاین
    تیم تعمیرآنلاینکارشناس رسمی
    ۲ هفته پیش

    ممکنه چند دلیل داشته باشه که چراغ یا ارور نمک پاک نشه؛ براساس مطالب مرجع، این موارد را بررسی کنید:

    1) مخزن نمک خالی یا نیاز به پر کردن کامل - مطمئن شوید مخزن نمک را تا سطح لازم پر کرده‌اید و درب آن را محکم بسته‌اید. گاهی کم بودن نمک باعث می‌شود علامت بماند.

    2) سنسور یا شناساگر نمک کثیف یا خراب شده - اگر سنسور نمک (یا شناساگر سطح) کثیف، خورده یا خراب شده باشد، حتی با پر کردن نمک، علامت پاک نمی‌شود. سنسور را (در صورت دسترس و مطابق دفترچه) بازدید و تمیز کنید یا از تکنسین بخواهید بررسی کند.

    3) نیاز به ریست کردن ماشین یا اجرای یک برنامه شستشوی خالی - بعضی مدل‌ها پس از پر کردن نمک نیاز به اجرای یک برنامه شستشو (یا ریست کردن دستی) دارند تا چراغ خاموش شود. دفترچه راهنمای پاکشوما را برای روش ریست یا اجرای برنامه سرویس ببینید؛ در غیاب راهنمای خاص، یک چرخه کامل شستشوی کوتاه بدون ظروف را اجرا کنید.

    4) خرابی یا تنظیمات کنترل پنل - اگر پس از پر کردن و اجرای یک برنامه باز هم علامت نرفت، ممکن است مشکل از برد فرمان یا نمایشگر باشد که نیاز به تعمیر دارد.

    پیشنهاد عمل مرحله‌به‌مرحله: 1. مخزن نمک را چک و در صورت نیاز کامل پر کنید و درب را محکم ببندید. 2. اگر نمک تازه را درست ریختید، یک بار چرخه شستشوی خالی اجرا کنید. 3. فیلترها و اطراف سنسور را تمیز کنید (دستورالعمل دفترچه را رعایت کنید). 4. اگر همچنان علامت باقی ماند، با خدمات پس از فروش یا تعمیرکار مجاز تماس بگیرید تا سنسور یا برد را بررسی کند.

    اگر خواستید بفرمائید مدل دقیق پاکشوما را تا راهنمایی‌های دقیق‌تر (مثل نحوه ریست در آن مدل) بدهم.

    ✓ تأیید شده توسط تعمیرآنلاین

پاسخ شما

تجربه‌ی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.

حداقل 30 کاراکتر — 0 کاراکتر

مناطق تحت پوشش

ارائه خدمات در شهرهای منتخب