اب دستگاه تخلیه نمیشه بااینکه چیزی گیرنکرده زیرمخزن
مخزن کنار جای نمک رو بازکردم چیزی گیرنکرده ولی آب تخلیه نمیشه. پشت دستگاه رو باید باز کنم؟
مخزن کنار جای نمک رو بازکردم چیزی گیرنکرده ولی آب تخلیه نمیشه. پشت دستگاه رو باید باز کنم؟
۲ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

اگر داخل محفظه کنار نمک چیزی گیر نکرده و مسیرهای ظاهری قابلدسترس آزاد است، چند مورد دیگر را بررسی کنید قبل از باز کردن پشت دستگاه:
در مورد باز کردن پشت دستگاه: - باز کردن پنل پشتی معمولاً برای دسترسی به پمپ تخلیه و شلنگها لازم است. اگر با برق و آب سروکار دارید و تجربه تعمیرات لوازم خانگی ندارید، باز کردن و کار روی پمپ/برد را به تعمیرکار مجاز بسپارید—خطر برقگرفتگی و آسیب به قطعات هست. - اگر تجربه فنی دارید و میخواهید خودتان ادامه دهید: ابتدا دستگاه را از برق و آب جدا کنید، سپس پنل پشت را باز کرده و شلنگهای پمپ و مسیرها را بررسی و در صورت لزوم پمپ را از نظر گیرپاژ (مثل تکههای شیشه، چوب یا قطعات ظروف) و سالم بودن پروانهها بررسی کنید.
خلاصه: قبل از باز کردن پشت، فیلتر، شلنگ تخلیه و سیفون را کامل چک کنید و ببینید پمپ صدا میدهد یا نه. اگر مشکل با این مراحل حل نشد و تجربه فنی ندارید، بهتر است از تعمیرکار کمک بگیرید.

خواهش میکنم، خوشحالم که مفید بوده. اگر هنوز مشکلی هست یا خواستید بگید مرحله به مرحله چه کاری انجام دادید (فیلتر، شلنگ، پمپ و چراغهای خطا)، بگید تا دقیقتر راهنمایی کنم. موفق باشید.
یک دنیاممنون محبت کردین . سایت رو به همه دوستانم معرفی میکنم
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.