سلام نشستن ظرف وقرص حل نشدن
سلام آب تخلیه میکنه ولی ظرف هارا تمیز نمیشوره وقرص حل نمیکنه با اینکه جرم گیری کردم وآب فشان ها وفیلتر را تمیز کردم
سلام آب تخلیه میکنه ولی ظرف هارا تمیز نمیشوره وقرص حل نمیکنه با اینکه جرم گیری کردم وآب فشان ها وفیلتر را تمیز کردم
۱ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام. چند علت شایع و راهحل برای اینکه ظرفها تمیز نمیشوند و قرص حل نمیشود، حتی بعد از جرمگیری و تمیز کردن فیلتر و بازوها:
1) محفظهٔ قرص (دزریپر) یا درِ آن مشکل دارند - کنترل کنید که درِ محفظهٔ قرص موقع شستوشو باز میشود و گیر نکرده. اگر میکروسوئیچ یا مکانیزم باز شدن خراب باشد، قرص داخل محفظه باز نشود یا باز شدن دیر انجام شود. - اگر در محل قرص جرم یا رسوب مانده که مانع باز شدن شود، کامل پاک کنید.
2) جریان آب و فشار پاشش کافی نیست - حتی اگر بازوها تمیز شدهاند، ممکن است پمپ یا موتور آب (پمپ گردش) ضعیف شده یا مسیر آب منقطع باشد. اگر فشار پاشش ضعیف باشد، جریان آب کمتری به محفظهٔ قرص میرسد و قرص حل نمیشود. - بررسی کنید که آب به ماشین با فشار مناسب میآید و شیلنگ ورودی خم یا نیمهبسته نباشد.
3) دمای آب مناسب نیست - برخی از قرصها برای انحلال کامل نیاز به آب گرم (مثلاً بالای 45–50°C) دارند. اگر المنت یا گرمکن دستگاه خراب باشد یا آب گرم وارد نشود، قرص خوب حل نمیشود و چربیها پاک نمیشوند. - در برنامهای با دمای بالاتر یک بار تست کنید یا بررسی المنت/سنسور دما.
4) مشکل در توزیع آب به محفظهٔ قرص - مسیر آب به سمت درِ قرص ممکن است بسته یا مسدود باشد. یا سوپاپ ورودی/مجریان (diverter) خراب شده که مانع جریان آب به سمت محفظه در زمان مناسب میشود.
5) نوع و جایگذاری قرص یا استفاده از نمک/جلادهنده - مطمئن شوید از قرص مناسب برای ماشین و برنامه استفاده میکنید (قرصهای ضخیم یا دولایه بعضیوقتها دیر حل میشوند). - اگر از نمک و جلادهنده به اندازه نیاز استفاده نشده باشد، عملکرد شستوشو کاهش مییابد.
6) مشکلات الکترونیکی/کنترلی - خرابی تایمر، برد یا سنسورهایی که زمان باز شدن محفظه یا چرخه شستوشو را کنترل میکنند میتواند باعث شود قرص در زمان مناسب آب نخورد.
پیشنهاد عملی برای شما: - یک چرخهٔ داغ (با بالاترین دما) بدون ظرف و فقط با یک قرص داخل محفظه اجرا کنید و ببینید آیا قرص باز و حل میشود یا نه. - اگر قرص باز نمیشود یا حل نمیشود: بررسی مکانیزم درِ محفظه و میکروسوئیچ (میتوانید از سرویسکار بخواهید بررسی کند). - اگر قرص باز میشود ولی حل نمیشود: المنت/گرمکن و پمپ فشار را بررسی کنید. - از قرص برند معتبر و مخصوص ماشینظرفشویی استفاده کنید و از خشککن/نمک/جلادهنده مطمئن شوید. - در صورت تداوم مشکل، بهتر است از سرویسکار مجاز آرچلیک برای بررسی پمپ، المنت و برد کمک بگیرید.
اگر مایلید، بگویید مدل دقیق دستگاه و آیا هنگام شستوشو اروری نمایش داده میشود تا دقیقتر راهنمایی کنم.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.