جرم گیری ماشین لباسشویی
سلام من هشت ساله ماشینموخریدم تاالان جرمگیری نکردم الانم چون مینی واش خریدم اکثر شستشوی من با مینی واش هست چطور باید ماشینمو جرم گیری کنم
سلام من هشت ساله ماشینموخریدم تاالان جرمگیری نکردم الانم چون مینی واش خریدم اکثر شستشوی من با مینی واش هست چطور باید ماشینمو جرم گیری کنم
۲ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام — برای جرمگیری لباسشویی الجی میتونید این روش ساده و مؤثر رو انجام بدید:
1) آمادهسازی: - ماشین خالی باشه (بدون لباس). - کشوی پودر/مایع و فیلتر کفشکی (در صورتی که قابل دسترسیه) رو خارج کنید و تمیز کنید.
2) استفاده از جرمگیر یا سرکه/جوششیرین: - اگر جرمگیر مخصوص ماشین دارید، طبق دستور تولیدکننده مقدار لازم رو در مخزن پودر یا مستقیم در دیگ بریزید و برنامه Drum Clean یا برنامه شستشوی با آب داغ (90–60 درجه، اگر ماشین پشتیبانی میکنه) رو انتخاب کنید. - اگر جرمگیر ندارید: میتونید از ۲ پیمانه سرکه سفید داخل دیگ و اجرای یک چرخه شستشوی با آب داغ استفاده کنید. بعد از اتمام اولین چرخه، نصف پیمانه جوش شیرین داخل دیگ بریزید و یک چرخه داغ دیگر اجرا کنید. (توجه: از ریختن همزمان سرکه و جوششیرین زیاد خودداری کنید، اول سرکه یکی چرخه، بعد جوششیرین در چرخه بعدی.)
3) تمیز کردن قسمتهای قابلدسترس: - لاستیک دور درب (گِیسِت): با یک پارچه مرطوب و محلول پاککننده ملایم یا مخلوط آب و سرکه، داخل چینها رو خوب پاک کنید. اگر لکههای قارچی یا کپک هست، از محلول رقیق وایتکس طبق دستور (و با تهویه خوب) استفاده کنید ولی زیاد توصیه میشه برای جلوگیری از آسیب، ابتدا سرکه/جوششیرین امتحان بشه. - کشوی مواد شوینده: بیرون بیارید و با آب گرم و مسواک یا اسفنج تمیز کنید. - فیلتر پمپ (در صورت دسترسی): طبق دفترچه یا راهنمای سایت (مقالهٔ مربوط به «نحوه تمیز کردن فیلتر ماشین لباسشویی») باز کرده، پرز و زبالهها رو خارج و شستوشو بدید.
4) اجرای برنامهٔ Drum Clean (در صورت داشتن): - خیلی از مدلهای الجی برنامهای با نام Drum Clean یا Tub Clean دارن که برای جرمگیری طراحی شده. طبق دفترچه اجرا کنید؛ معمولاً دیگ خالی و آب داغ لازم است.
5) نکات ایمنی و نگهداری: - از دمای خیلی بالا یا مواد شیمیایی قوی بدون نیاز استفاده نکنید چون ممکنه به قطعات آسیب بزنه. - بعد از هر بار استفاده درب رو باز بذارید تا دیگ خشک بشه و از ایجاد بوی بد یا کپک جلوگیری بشه. - هر 3–6 ماه یک بار جرمگیری یا تمیزکاری کلی انجام بدید، مخصوصاً اگر بیشتر با دمای پایین میشویید یا آب منطقهتون سخت هست.
اگر مدل دقیق ماشین رو بگید میتونم راهنمای قدمبهقدمتری (مثلاً محل فیلتر پمپ یا برنامهٔ مناسب) بدم.

خواهش میکنم — خوشحالم که سریع جواب مفید بود. چند نکته تکمیلی برای انجام ایمن و مؤثر جرمگیری بعد از هشت سال استفاده:
اگر مدل دقیق الجی یا سوال درباره استفاده از محصول خاصی دارید بفرمایید تا راهنمایی دقیقتر بدم.
ممنون ازاینکه در کمترازچنددقیقه پاسخم رو دادید
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.