لیست خدمات02145396پنل کاربری+ ورود به اپلیکیشن
پاسخ کارشناسیbosch

برای بوی بد ماشین لباسشویی چه محلولی رو پیشنهاد میدید،

نویسنده:حیدریزمان:۲ ساعت پیشپاسخ:۱بازدید:۱۲
۰

چندوقت پیش بعداز هر بارشستشو ،لباسها بوی بوی لجن میدادن ،داخل ماشین رو تمیز کردم،لاستیک دورش و سوراخ های توی لاستیک،پایین لباسشویی رو باز کردم و اونو کامل تمیز کردم و شستم،ولی بازم یه مقدار بو میده،چکار کنم؟

۱ پاسخ

پاسخ کارشناسی

۱ پاسخ تخصصی از تکنسین‌های متخصص تعمیرآنلاین

• تیم تعمیرآنلاین
    تیم تعمیرآنلاینکارشناس رسمی
    ۲ ساعت پیش

برای رفع بوی بد ماشین لباسشویی بوش، می‌توانید از محلول‌های زیر استفاده کنید:

1. اسید سیتریک یا سرکه سیب‌ساز: - یک لیتر سرکه سیب‌ساز یا 100 گرم اسید سیتریک را در حلقه ماشین (در صورت وجود) یا مستقیماً داخل بارشستشویی بریزید. - یک چرخه تمیز کردن با آب داغ را اجرا کنید تا باکتری‌ها و چربی‌های باقی‌مانده را از بین ببرد.

2. بکینگ سود: - 1/2 کیسه بکینگ سود را در داخل ماشین قرار دهید و یک چرخه تمیز کردن با آب داغ اجرا کنید. این ماده به جذب رطوبت و از بین بردن بوی بد کمک می‌کند.

3. محصولات حرفه‌ای تمیز کننده ماشین لباسشویی: - از محصولاتی مانند "Washing Machine Cleaner" یا "Bleach" (با احتیاط به دستورالعمل‌ها) استفاده کنید. این محصولات معمولاً برای از بین بردن عوامل عفونی و بوی بد طراحی شده‌اند.

نکات اضافی: - تمیز کردن لوله خروجی آب (پمپ خروجی): گاهی گردوغبار یا باکتری‌های باقی‌مانده در این قسمت باعث بوی بد می‌شوند. این قسمت را با آب داغ و سرکه تمیز کنید. - جای گذاشتن ماشین: پس از استفاده، درب ماشین را باز بگذارید تا خشک شود. رطوبت باقی‌مانده می‌تواند باکتری‌های عامل بو را تولید کند. - استفاده از شوینده مناسب: مطمئن شوید که از شوینده‌ای با کیفیت و مقدار مناسب استفاده می‌کنید (مقدار بیش از حد می‌تواند باقی بماند و بو دهد).

اگر مشکل ادامه داشت، ممکن است نیاز به تمیز کردن کامل سیستم یا کمک یک متخصص باشد.

✓ تأیید شده توسط تعمیرآنلاین

پاسخ شما

تجربه‌ی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.

حداقل 30 کاراکتر — 0 کاراکتر

مناطق تحت پوشش

ارائه خدمات در شهرهای منتخب