لیست خدمات02145396پنل کاربری+ ورود به اپلیکیشن
پاسخ کارشناسیbosch

ژل ظرفشویی پریل مناسب هست؟

نویسنده:محمدیزمان:۱ ساعت پیشپاسخ:۱بازدید:۶
۰

۲تا از سرویس کار های الجی بهم گفتن ترجیحا ژل پریل استفاده نکن به مرور به سبد اسیب میزنه، درسته؟

۱ پاسخ

پاسخ کارشناسی

۱ پاسخ تخصصی از تکنسین‌های متخصص تعمیرآنلاین

• تیم تعمیرآنلاین
    تیم تعمیرآنلاینکارشناس رسمی
    ۱ ساعت پیش

سلام. کوتاه و مستقیم: اطلاعاتی در متون ارائه‌شده ندارم که به‌طور قطعی بگوید ژل پریل به سبد ظرفشویی بوش «به مرور آسیب می‌زند». بنابراین نمی‌توانم تأیید یا تکذیب کنم.

چند نکته کلی که ممکنه مفید باشه: - برخی سرویس‌کارها تجربه میدانی دارن و ممکنه نگرانی‌شون مربوط به رسوب‌گذاری یا اثر مواد شوینده روی پوشش‌های پلاستیکی/فلزی باشه. - بهتره برای اطمینان استفاده از شوینده‌هایی را دنبال کنید که توسط تولیدکننده دستگاه (بوش) یا دفترچه راهنمای ماشین به‌عنوان سازگار توصیه شده‌اند. - اگر نگرانید، از قرص یا پودرهای توصیه‌شدهٔ بوش یا محصولات با تأییدیه سازنده استفاده کنید یا از فروشگاه رسمی (مثل گنجه مارکت اگر می‌خواهید خرید کنید) محصول مطمئن تهیه کنید.

اگر مایلید می‌توانم: - لینک‌های مرتبط با نگهداری و راهکارهای افزایش عمر ظرفشویی بوش را جستجو و معرفی کنم، - یا اگر مدل دقیق ظرفشویی بوش را بگویید، ببینم اطلاعات خاص‌تری موجود است یا نه.

(پاسخ بر اساس منابعی که در اختیارم بوده نیست؛ اگر نیاز به نظر قطعی فنی دارید، پیشنهاد می‌کنم از نمایندگی رسمی بوش یا خدمات پس از فروش سؤال کنید.)

✓ تأیید شده توسط تعمیرآنلاین

پاسخ شما

تجربه‌ی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.

حداقل 30 کاراکتر — 0 کاراکتر

مناطق تحت پوشش

ارائه خدمات در شهرهای منتخب