کار نکردن برنامه ظرفشویی
من همیشه ظرفشوییم روی برنامه اتومات میذارم اما جدیدا باید دو سه بار دکمه رو هی بزنم تا کار کنه وگرنه اصلا شروع به کار نمیکنه، ایراد از چیه؟
من همیشه ظرفشوییم روی برنامه اتومات میذارم اما جدیدا باید دو سه بار دکمه رو هی بزنم تا کار کنه وگرنه اصلا شروع به کار نمیکنه، ایراد از چیه؟
۱ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

این مشکل معمولاً از یکی از موارد زیر هست — روی شایعترینها تمرکز کنید چون با توضیح شما (نایفتن از مرتبه اول، گاهی با چند بار زدن دکمه راه میافتد) بیشترین ارتباط را دارند:
چه کارهایی میتوانید خودتان انجام دهید (مرتب و ایمن): 1. ظرفشویی را از برق بکشید 1–2 دقیقه، دوباره وصل کنید (ریست ساده). 2. پنل و دکمهها را تمیز و خشک کنید؛ مخصوصاً اگر رطوبت یا چربی روی دکمهها باشد. 3. بررسی کنید قفل کودک فعال نباشد و درب کامل بسته و قفل شده باشد. 4. اگر با یک برنامه دیگر هم همین رفتار هست یا فقط برنامه اتومات، ذکر کنید — این نشانه میدهد مشکل نرمافزاری/حسگر برنامه خاص است یا کلی. 5. اگر بعد از این کارها مشکل ادامه داشت، از یک تکنسین بخواهید میکروسوئیچ قفل درب و برد کنترل/پنل را بررسی کند.
اگر خواستید من بیشتر راهنمایی کنم بفرمایید مدل دقیق ظرفشویی یا اینکه چراغ یا اروری نمایش داده میشود یا نه، و اینکه مشکل از روز خاصی (مثلاً بعد از نوسان برق یا سرویس) شروع شده یا نه.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.