لیست خدمات02145396پنل کاربری+ ورود به اپلیکیشن
پاسخ کارشناسیbosch

کار نکردن برنامه ظرفشویی

نویسنده:ملیکا ندریزمان:۱۵ ساعت پیشپاسخ:۱بازدید:۲۱
۰

من همیشه ظرفشوییم روی برنامه اتومات میذارم اما جدیدا باید دو سه بار دکمه رو هی بزنم تا کار کنه وگرنه اصلا شروع به کار نمیکنه، ایراد از چیه؟

۱ پاسخ

پاسخ کارشناسی

۱ پاسخ تخصصی از تکنسین‌های متخصص تعمیرآنلاین

• تیم تعمیرآنلاین
    تیم تعمیرآنلاینکارشناس رسمی
    ۱۵ ساعت پیش

این مشکل معمولاً از یکی از موارد زیر هست — روی شایع‌ترین‌ها تمرکز کنید چون با توضیح شما (نایفتن از مرتبه اول، گاهی با چند بار زدن دکمه راه می‌افتد) بیشترین ارتباط را دارند:

• مشکل در دکمه‌ها یا پنل لمسی: کثیفی، رطوبت یا خرابی برد کنترل/کلیدها باعث می‌شود فشار دکمه ثبت نشود مگر چند بار تکرار شود. مقاله “دلایل مهم کارنکردن دکمه‌های ماشین ظرفشویی” اشاره به همین مورد دارد.
    • خرابی یا ایراد در میکروسوئیچ یا قفل درب: اگر قفل درب درست بسته یا شناسایی نشود، دستگاه اصلاً استارت نمی‌خورد. بررسی میکروسوئیچ و قفل درب مرتبط است (در منابع مربوط به “علل خرابی میکروسوئیچ” و “قفل نشدن درب” توضیح داده شده).
    • نویز یا قطعی در برد الکترونیکی/کنترل: اختلال در برد می‌تواند باعث شود فرمان‌های ورودی به درستی پردازش نشوند تا بعد از چند بار تلاش پذیرفته شوند.
    • مشکل در منبع تغذیه یا فیوز: اگر نوسان برق یا قطع‌ووصل وجود داشته باشد، گاهی دکمه پاسخ نمی‌دهد تا برق پایدار شود (مطالب مرتبط با پرش فیوز بعد از روشن کردن ظرفشویی را ببینید).
    • قفل کودک یا وضعیت قفل برنامه: بعضی مدل‌ها با فعال بودن قفل پنل یا حالت خاصی از کار باز نمی‌شوند مگر چندبار تلاش یا باز/بستن قفل.

چه کارهایی می‌توانید خودتان انجام دهید (مرتب و ایمن): 1. ظرفشویی را از برق بکشید 1–2 دقیقه، دوباره وصل کنید (ریست ساده). 2. پنل و دکمه‌ها را تمیز و خشک کنید؛ مخصوصاً اگر رطوبت یا چربی روی دکمه‌ها باشد. 3. بررسی کنید قفل کودک فعال نباشد و درب کامل بسته و قفل شده باشد. 4. اگر با یک برنامه دیگر هم همین رفتار هست یا فقط برنامه اتومات، ذکر کنید — این نشانه می‌دهد مشکل نرم‌افزاری/حسگر برنامه خاص است یا کلی. 5. اگر بعد از این کارها مشکل ادامه داشت، از یک تکنسین بخواهید میکروسوئیچ قفل درب و برد کنترل/پنل را بررسی کند.

اگر خواستید من بیشتر راهنمایی کنم بفرمایید مدل دقیق ظرفشویی یا اینکه چراغ یا اروری نمایش داده می‌شود یا نه، و اینکه مشکل از روز خاصی (مثلاً بعد از نوسان برق یا سرویس) شروع شده یا نه.

✓ تأیید شده توسط تعمیرآنلاین

پاسخ شما

تجربه‌ی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.

حداقل 30 کاراکتر — 0 کاراکتر

مناطق تحت پوشش

ارائه خدمات در شهرهای منتخب