جرقه نزدن یکی از شعله های گاز
یکی از شعله های گازم فندکش کار نمیکنه و جرقه نمیزنه و مجبورم شعله ی دیگه ای رو همزمان باز کنم تا از جرقه زن و فندک دیگری برای این شعله استفاده کنم
یکی از شعله های گازم فندکش کار نمیکنه و جرقه نمیزنه و مجبورم شعله ی دیگه ای رو همزمان باز کنم تا از جرقه زن و فندک دیگری برای این شعله استفاده کنم
۱ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

هشدار ایمنی: اگر بوی گاز، نشتی، یا هر نشانهای از خطر (صدای انفجار، بوی سوختگی، داغشدن غیرعادی، جرقههای نامنظم) وجود دارد، فوراً استفاده از دستگاه را متوقف کنید، در صورت امکان گاز را ببندید و برای بررسی تخصصی با تعمیرکار تماس بگیرید (اپ تعمیرآنلاین یا 02145396). در وضعیت خطرناک از هرگونه دستکاری خودسرانه خودداری کنید.
در شرایط عادی، چند علت شایع برای جرقه نزدن یکی از شعلهها و راهکارهای ساده:
چطور امتحان کنید (ایمن و ساده): 1. قبل از هر کاری مطمئن شوید همه سرشعلهها و گاز خاموش است و دستگاه خنک است. 2. گریل یا سرشعله را بیرون آورده و تمیز کنید؛ الکترود و شیارهای سرشعله را خشک و تمیز کنید. 3. فندک را تست کنید: شعلهٔ همان قسمت را باز کنید و دقت کنید آیا صدای کلیک میآید یا نه؛ اگر کلیک هست ولی جرقه نمیبیند، معمولاً الکترود یا فاصله مشکل دارد. اگر کلیک هم نمیآید، احتمال خرابی سیم یا ماژول است.
در صورت ادامهداشتن مشکل یا اگر هنگام تست بوی گاز یا هر نشانهٔ خطر دیدید، از ادامهٔ استفاده خودداری کنید و برای بررسی تخصصی با اپ تعمیرآنلاین یا شماره 02145396 تماس بگیرید.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.