شوره زدن کف دستگاه
دستگاه من زیمنس بعداز تعمیر کف و تعویض شیربرقی نمک که میریزم کف دستگاه پس میده و شوره میزنه حتی اگر خیلی کم بریزم میشه اصلا نمک استفاده نکنم ؟»
دستگاه من زیمنس بعداز تعمیر کف و تعویض شیربرقی نمک که میریزم کف دستگاه پس میده و شوره میزنه حتی اگر خیلی کم بریزم میشه اصلا نمک استفاده نکنم ؟»
۱ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

اگر بعد از تعمیر و تعویض شیرِ برقی نمک، دستگاه کف پس میدهد و شوره میزند حتی با مقدار کم نمک، احتمالاً مشکل از یکی از موارد زیر است:
1. نمک وارد محفظهٔ شستوشو (آب) میشود: ممکن است شیر برقی نمک یا درپوش محفظه درست بسته نشده یا واشرها معیوب باشند و نمک مستقیم وارد قسمت آب یا محفظهٔ شستوشو شود که باعث کف و رسوبات سفید میشود. بررسی درپوش و واشر و نصب صحیح شیر برقی لازم است.
2. نشت نمک به داخل دستگاه: اگر نمک روی کف دستگاه یا اطراف محفظهٔ نمک ریخته شده و خوب پاک نشده باشد، با آب ترکیب شده کف و شوره ایجاد میکند. پس از ریختن نمک باید هر ریختگی را کامل پاک کنید.
3. استفادهٔ نادرست از نوع نمک یا نمک حلشده با ناخالصی: از نمک مخصوص ماشین ظرفشویی استفاده کنید؛ نمک دریا یا نمکهای تصفیهنشده ممکن است باعث کف یا رسوب شوند.
4. اشکال در سختیگیر/رزین: اگر شیرِ برقی نمک درست کار نکند، رزین سختیگیر ممکن است شسته شود و نمک و یونها وارد سیکل آب شوند که موجب کف و شوره میشود. احتمال دارد شیرِ برقی یا مسیر نمک تنظیم یا نصب نشده باشد.
5. باقیماندن شوینده یا ترکیب نامناسب: ترکیب نمک با مقدار زیاد مایع یا پودر شوینده یا باقیماندهٔ شویندهٔ قبلی هم میتواند کف تولید کند.
راهکارها (چکلیست سریع): - درپوش محفظهٔ نمک و واشرها را کنترل و در صورت لازم تعویض یا محکم کنید. - از نمک مخصوص ماشین ظرفشویی استفاده کنید و از ریختن بیش از حد یا ریختن مستقیم روی کف دستگاه اجتناب کنید. هر ریختگی را پاک کنید. - اگر پس از تعمیر شیر برقی مشکل ادامه دارد، شیر برقی و نصب آن را مجدداً بازبینی کنید؛ ممکن است نصب اشتباه یا قطعهٔ معیوب باشد. - دستگاه را یک بار بدون ظروف و با حالت شستشوی سریع (و بدون نمک) روشن کنید تا نمک باقیمانده شسته شود. - در صورت تداوم مشکل، بهتر است تکنسین تعمیر مجدداً دستگاه را بررسی کند—خصوصاً عملکرد شیرِ نمک و سختیگیر رزینی.
در مورد سؤال شما «میشود اصلاً نمک استفاده نکنم؟»: اگر آب منطقهتان نرم باشد (سختی پایینی دارد) ممکن است برخی دورهها بدون نمک مشکل خاصی ایجاد نشود، اما بهطور کلی نمک مخصوص ظرفشویی برای عملکرد صحیح نرمکنندهٔ آب و جلوگیری از رسوب و لکه روی ظروف لازم است. عدم استفادهٔ بلندمدت از نمک میتواند موجب رسوب آهکی، کاهش کیفیت شستوشو و آسیب به سیستم سختیگیر شود. پس بهجای حذف کامل نمک، ابتدا مشکل فنی را رفع کنید تا نمک بهصورت صحیح و بدون ایجاد کف استفاده شود.
اگر دوست دارید، میتوانم قدمبهقدم چکهایی که گفته شد را با شما مرور کنم یا کمک کنم تشخیص دهیم آیا آب منطقهتان آنقدر نرم است که موقتاً نمک لازم نداشته باشد.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.