پاسخ کارشناسیhisense

علت اینکه تصویر تلویزیون رو ندارم و فقط صدارو دارم چیست؟

نویسنده:رضا اسدیانزمان:۲ هفته پیشپاسخ:۱بازدید:۱۱۸
۰

هنگام جابجایی تی وی،انگشت شصتم گوشه راست بالای تی وی کمی فشار وارد شد و وقتی تی وی رو روشن کردم ۵خط رنگین کمونی بصورت عمودی گوشه بالا سمت راست به پایین قابل مشاهده شد و بعد از ۱ساعت کارکردن کل تصویر رفت و فقط صدارو دارم. مدل تی وی: هایسنس 50A56KS

۱ پاسخ

پاسخ کارشناسی

۱ پاسخ تخصصی از تکنسین‌های متخصص تعمیرآنلاین

• تیم تعمیرآنلاین
    تیم تعمیرآنلاینکارشناس رسمی
    ۲ هفته پیش

سلام، مشکلی که توضیح دادید احتمالاً ناشی از آسیب فیزیکی به پنل یا برد مرتبط با تصویر است. وقتی ضربه یا فشار به گوشه تلویزیون وارد می‌شود، ممکن است یکی از این موارد اتفاق بیفتد:

• ترک یا آسیب به پنل LCD/LED: خط‌های رنگی اولیه نشانه‌ی آسیب فیزیکی به لایه‌های پنل است و گسترش مشکل تا از بین رفتن کامل تصویر با وجود صدای سالم هم معمول است.
    • قطع یا شل شدن کابل‌های داخلی (فلت‌ها) بین پنل و برد تصویر: فشار ممکن است باعث جدا شدن کانکتور یا آسیب به فلت‌ها شود که منجر به از بین رفتن تصویر می‌شود.
    • خرابی برد T-CON (برد زمان‌بندی) یا برد اصلی که پردازش تصویر را انجام می‌دهد: آسیب مکانیکی یا تنش می‌تواند موجب خرابی این بردها شود؛ در این حالت صدا ممکن است سالم بماند چون بخشی دیگر صدا را کنترل می‌کند.
    • آسیب موضعی به نقاط لحیم‌کاری یا قطعات مربوط به تغذیه پنل.

اقدامات پیشنهادی (ایمنی و تشخیص): 1. تلویزیون را خاموش و از برق جدا کنید تا خطر بیشتر نشود. 2. از باز کردن یا دست‌کاری بیشتر پنل خودداری کنید مگر تجربه و ابزار مناسب دارید (پنل‌ها حساس و گران‌قیمت‌اند). 3. اگر امکان دارد تلویزیون را به آرامی و بدون فشار بیشتر جابجا نکنید و برای جلوگیری از آسیب بیشتر آن را در محل ثابت نگه دارید. 4. برای تشخیص قطعی و تعمیر، بهتر است تلویزیون به یک تعمیرکار مجاز یا مرکز خدمات هایسنس ارجاع شود. تعمیر ممکن است شامل تعویض پنل، تعمیر/تعویض برد T-CON یا اتصال مجدد فلت‌ها باشد. توجه داشته باشید که تعویض پنل هزینه بالایی دارد و بسته به مقدار خرابی ممکن است مقرون‌به‌صرفه نباشد.

اگر می‌خواهید، بگویید تلویزیون هنوز در گارانتی است یا نه و آیا مایلید راهنمایی برای پیدا کردن مرکز خدمات در منطقه‌تان بدهم.

✓ تأیید شده توسط تعمیرآنلاین

پاسخ شما

تجربه‌ی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.

حداقل 30 کاراکتر — 0 کاراکتر

مناطق تحت پوشش

ارائه خدمات در شهرهای منتخب