ماشین لباسشوییم اصلاکف نمیکنه جزروی برنامه کتان که ۳ساعته است
همه برنامه های لباسشویی روامتحان کردم ولی موقع شستشوکف نمیکنه
همه برنامه های لباسشویی روامتحان کردم ولی موقع شستشوکف نمیکنه
۱ پاسخ تخصصی از تکنسینهای متخصص تعمیرآنلاین

سلام، ممنون که توضیح دادید. اگر ماشین لباسشویی بوش فقط در برنامه کتان (۳ ساعته) کف درست میکند و در بقیه برنامهها کف تشکیل نمیشود، چند علت احتمالی وجود دارد:
احتمالهای معمول - میزان یا نوع پودر/مایع شوینده: در بعضی برنامهها دوز مصرف یا نحوه حل شدن شوینده متفاوت است. ممکن است در برنامههای دیگر شوینده خوب حل یا پخش نشود. از شوینده مناسب (مخصوص ماشین لباسشویی) و میزان درست مطابق دفترچه استفاده کنید. - محفظه یا مسیر ورود شوینده گرفته یا کثیف است: اگر جاپودری یا مسیر خروجی یا دیسپنسر گرفته باشد، شوینده به داخل دیگ منتقل نمیشود و کف دیده نمیشود. - آبگیری یا دمای آب در برنامههای مختلف متفاوت است: برخی برنامهها آب سرد یا مقدار کمی آب مصرف میکنند که باعث کمتر کف کردن میشود. برنامه کتان معمولا دما و زمان بالاتری دارد که کف بیشتر تشکیل میشود. - پمپ یا سیستم تزریق شوینده مشکل جزئی دارد: در صورت خرابی یا نیمهگرفتگی، شوینده در برخی برنامهها بدرستی وارد دیگ نمیشود. - سنسور یا برد برنامهریز: نادر اما ممکن است که در برخی برنامهها کنترل تزریق آب/شوینده نامتعارف باشد.
کارهایی که خودتان میتوانید انجام دهید (ایمن و ساده) 1. مطمئن شوید از شوینده مناسب ماشین و مقدار درست استفاده میکنید. 2. جاپودری را خارج کنید و تمیز کنید؛ مسیر خروجی و محفظه را با آب بشویید تا گرفتگی نداشته باشد. 3. یک بار برنامهای را بدون لباس و با مقداری شوینده تمیزکننده یا سرکه اجرا کنید تا مسیرها و دیسپنسر تمیز شوند. 4. در یک برنامه دیگر (مثلاً نرمال) دمای بالاتری انتخاب کنید و ببینید آیا فرق میکند یا خیر. 5. بررسی کنید که آب به اندازه کافی وارد میشود و ماشین آبگیری دارد (در صورت آب کم، کف کمتر تشکیل میشود).
چه زمانی باید تعمیرکار خبر کنید - اگر بعد از پاکسازی دیسپنسر و رعایت مقدار شوینده مشکل برطرف نشد. - اگر در برخی برنامهها اصلاً شوینده وارد دیگ نمیشود یا آبگیری نامنظم است. - اگر ارور یا صداهای غیرطبیعی مشاهده کردید.
لطفاً بفرمایید: - از چه نوع شوینده (پودر یا مایع و مارک) و چه میزان استفاده میکنید؟ - آیا جاپودری را قبلاً تمیز کردهاید؟ - در برنامههای دیگر ماشین آبگیری و شستشو را درست انجام میدهد یا مشکل دیگری هم هست؟
با این اطلاعات بهتر راهنمایی میکنم و در صورت نیاز میتوانیم اعزام تعمیرکار در محل را پیگیری کنیم.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.