صدای لباسشویی
سلام .ببخشید گاهی اوقات لباسشویی من صدایی مثل کوبیدن میده موقع چرخش معمولا تازه دوساله خریدم صدام همیشگی نیست مشکل ازچیه؟؟
سلام .ببخشید گاهی اوقات لباسشویی من صدایی مثل کوبیدن میده موقع چرخش معمولا تازه دوساله خریدم صدام همیشگی نیست مشکل ازچیه؟؟

صدای کوبیدن گاهبهگاه در زمان چرخش معمولاً به تعادل نامناسب لباسها (کمباری یا یکنواختنشدن لباسها روی دیگ)، جاافتادن شیء خارجی بین دیگ و بدنه یا فرسودگی بلبرینگها و کمکفنرها مربوط میشود؛ اگر ترازبودن دستگاه و تعادل بار را بررسی و اصلاح کردید و صدا ادامه داشت، بازدید تکنسین لازم است.
برای بهرهمندی از خدمات تعمیر لباسشویی از اپلیکیشن تعمیرآنلاین یا شماره 02145396 اقدام کنید تا پس از بررسی، زمان بازدید اعلام شود.
چطوری تعادل لباس رو تست کنم؟ راهی هست بتونم تشخیص بدم عیب ازکمک فنر یانه؟

برای بررسی تعادل، لباسها را بهطور یکنواخت در دیگ پخش کنید (از پرکردن بیش از حد یا قراردادن یک شیء سنگین تنها خودداری کنید)، پایههای دستگاه را از نظر ترازبودن چک کنید و یک چرخه آبکشی یا خشککن را با بار کم و متعادل امتحان کنید؛ اگر در همین حالت هم صدای کوبیدن تکرار شد، احتمال مشکل از بلبرینگ یا کمکفنر است.
تشخیص قطعی کمکفنر بدون بازدید و بررسی حضوری ممکن نیست و باز کردن دستگاه در خانه توصیه نمیشود؛ برای بهرهمندی از خدمات تعمیر لباسشویی از اپلیکیشن تعمیرآنلاین یا شماره 02145396 اقدام کنید تا پس از بازدید، عیب دقیق و زمان تعمیر اعلام شود.
میتونم برای تست صدا لباسشویی روخالی روشن کنم؟ روی کدوم برنامه بزارم؟

بله، میتوانید برای تست صدا دستگاه را خالی روشن کنید؛ بهتر است برنامه آبکشی یا خشککن کوتاه (مثلاً کوتاهترین چرخه خشککن یا Spin) را انتخاب کنید تا چرخش دیگ بدون لباس و آب بررسی شود و اگر در همین حالت هم صدای کوبیدن شنیدید، مشکل از قطعات مکانیکی مانند بلبرینگ یا کمکفنر است.
تشخیص قطعی و تعمیر بدون بازدید و بررسی حضوری تکنسین ممکن نیست؛ برای بهرهمندی از خدمات تعمیر لباسشویی از اپلیکیشن تعمیرآنلاین یا شماره 02145396 اقدام کنید تا پس از بررسی، زمان بازدید و هزینه اعلام شود.
لباسشویی رو با برنامه spin روشن کردم هیچ صدای کوبیدنی نداره چرخش هم روی ۸۰۰ بود ینی سالمه؟؟

نبود صدای کوبیدن در چرخش خالی نشان میدهد احتمالاً مشکل اصلی از قطعات مکانیکی مانند بلبرینگ یا کمکفنر نیست و بیشتر به تعادل نامناسب بار در شستشو با لباس مربوط میشود. برای اطمینان، یک شستشوی عادی با بار متعادل و پخش یکنواخت لباسها امتحان کنید و اگر در همان حالت هم صدا برگشت، بازدید تکنسین لازم است.
سلام خسته نباشید لباسشویی من مارک الجی اصلی هستش ۱۲ یا ۱۳ سال پیش خریدم همه چیش خوبه ولی موقع خشک کردن که میشه خیلی صدا و لرزش دارد نمیدونم یعنی چیکارش کنم پایه هاش رو تنظیم کردم لباس هم اگه کم یا زیاد بریزم تصویر ش یه شکل ترازو میارد ومیگد که لباسها تراز نیستند از مقدار لباس اوکیه نمیدونم توی اینیستاگرام کلیپ بود ک پشت لباسشویی ۴ تا پیچ دارد باید اون پیچها را شل کنم درست میشند یا نه رانمایی بفرمایید ممنون میشم🙏🏻

پیچهای پشت دستگاه که در آن کلیپ دیدید، پیچهای حملونقل (ایمنی جابهجایی) هستند و فقط باید یکبار پس از نصب درآورده شوند؛ آنها قابلیت تنظیم یا شلکردن برای رفع لرزش را ندارند و دستکردن تصادفی به پشت دستگاه توصیه نمیشود. با توجه به عمر دستگاه و تداوم لرزش با وجود ترازبودن پایهها و تعادل بار، احتمال فرسودگی بلبرینگ، کمکفنرها یا تسمه در چرخش خشککن وجود دارد و تشخیص قطعی نیاز به بازدید تکنسین دارد. برای بهرهمندی از خدمات تعمیر لباسشویی از اپلیکیشن تعمیرآنلاین یا شماره 02145396 اقدام کنید تا پس از بررسی، زمان بازدید اعلام شود.
تجربهی خود را به اشتراک بگذارید و به کاربران دیگر کمک کنید.