تعمیر ماشین لباسشویی الکترولوکس
به مرکز تخصصی خدمات و تعمیرات الکترولوکس، خوش آمدید. هم اکنون به منظور سفارش تعمیر ماشین لباسشویی الکترولوکس با تعمیرآنلاین تماس بگیرید و یا فرم درخواست اعزام کارشناس را تکمیل نمایید.
به مرکز تخصصی خدمات و تعمیرات الکترولوکس، خوش آمدید. هم اکنون به منظور سفارش تعمیر ماشین لباسشویی الکترولوکس با تعمیرآنلاین تماس بگیرید و یا فرم درخواست اعزام کارشناس را تکمیل نمایید.
همواره به دنبال ارائه خدماتی برتر هستیم. کارشناسان ما در تمام مراحل خدمات در کنار شما هستند.
ایرادات ماشین لباسشویی الکترولوکس، برطبق مدلهای مختلف دستگاه، به چند نوع کد خطا تقسیم و طبقهبندی میشود که برروی صفحه نمایشگر لباسشویی ظاهر میشود. هر یک از این کد خطاهای دستگاه نشان از وجود یک مشکل و ایراد در قطعه مشخص لباسشویی Electrolux میباشد که میتوان از طریق این ارورها، دستگاه را تعمیر و ایراد به وجود آمده را برطرف کرد. لازم به ذکر است برای حل تعدادی از این ایرادات خودتان میتوانید با مطالعه متن این صفحه دست به کار شوید و مشکل را در کمترین زمان ممکن بدون هیچ هزینهای رفع کنید، اما برای برخی از مشکلات باید با متخصص تعمیرات ماشین لباسشویی الکترولوکس تماس بگیرید.
در ادامه به بیان علت کلیه کد خطاهای ماشین لباسشویی الکترولوکس پرداخته و روشهای رفع آنها را نیز ذکر خواهیم کرد. با تعمیر آنلاین همراه باشید.
ماشین لباسشویی الکترولوکس 17 ارور مختلف دارد که سعی میکنیم به صورت مختصر به هرکدام از آنها بپردازیم.
ارور E10 ماشین لباسشویی الکترولوکس مربوط به عدم ورود آب به دستگاه میباشد. این ارور دستگاه به دلیل بسته بودن شیر آب، خرابی قطعه شیر برقی لباسشویی، گرفتگی و مسدود شدن فیلترها و یا حتی معیوب شدن مدار برد الکتریکی ماشین لباسشویی به وجود آمده است.
برای رفع ارور E10 ماشین لباسشویی الکترولوکس، باید ابتدا منبع آب دستگاه را چک کنید. در صورت باز بودن شیر آب و مناسب بودن فشار آن، شلنگ آب را نیز چک کنید تا پیچخوردگی نداشته باشد. اگر مشکلی در این قطعه ماشین لباسشویی نبود، باید شیر برقی دستگاه را بررسی کنید.
این قطعه لباسشویی وظیفه کنترل میزان ورود آب به داخل دستگاه را بر عهده دارد. از این رو اگر این قطعه آسیبدیده باشد، آب وارد ماشین لباسشویی نخواهد شد و کد خطا E10 بر روی نمایشگر ظاهر میشود با تعویض این قطعه و جاگذاری قطعه جدید ارور دستگاه رفع خواهد شد.
اگر علت ارور لباسشویی مربوط به انسداد فیلترهای دستگاه به دلیل رسوب آب و یا پرزهای لباسها باشد، باید فیلترها را جدا و با مسواک کامل تمیز شوند.
آخرین علت این کد خطا لباسشویی نیز مربوط به مشکل مدار برد الکتریکی دستگاه میباشد. اگر با انجام ۳ اقدام فوق، ارور لباسشویی الکترولوکس رفع نشد، باید تعویض برد الکتریکی دستگاه انجام گیرد. به دلیل حساسیت بالای این امر و خرید قطعه فابریک و اصل Electrolux، بهتر است که توسط تعمیکار متخصص تعمیر ماشین لباسشویی الکترولوکس صورت گیرد.
نمایش ارور E11 در ماشین لباسشویی Electrolux، به دلیل پر شدن بیشازحد آب در دستگاه میباشد. در واقع این پیام ارور E11 به مقدار بیش از اندازه مجاز آب در ماشین لباسشویی اشاره دارد. علت این مشکل نیز مربوط به خرابی مدار برد الکتریکی دستگاه میباشد. برای تعمیر لباسشویی در این حالت باید برد لباسشویی تعویض شود.
ارور E13 ماشین لباسشویی الکترولوکس مربوط به عدم ورود آب و مشکل فشار آب دستگاه میباشد. این ارور لباسشویی نیز شبیه ارور E10 دستگاه بوده که باید قطعات شیر برقی، برد و فیلترها نیز چک و بررسی شوند. البته احتمال وجود ایراد و خرابی قطعه میکروسوئیچ فشار دستگاه نیز وجود دارد. ابتدا دستگاه را ریست کرده و قطعات معیوب شده مربوط به این ارور که بیان شد را چک کنید.
تعمیر ماشین لباسشویی الکترولوکس در صورتی که این ارور ظاهر شده باشد، بهتر است توسط تکنسین انجام شود.
ارور E21 و همچنین E22 ماشین لباسشویی الکترولوکس به معنی وجود مشکل در تخلیه آب دستگاه میباشد. نمایش این کد خطاهای الکترولوکس و مشکل تخلیه آب به دلیل وجود ایراد در پمپ تخلیه، گرفتگی و کثیفی فیلترهای تخلیه، انسداد و یا پیچخوردگی لوله تخلیه لباسشویی، وجود نشتی برق از المنت حرارتی دستگاه، خرابی میکروسوئیچ فشار و در آخر ایراد برد اصلی دستگاه میباشد.
برای تعمیر ماشین لباسشویی الکترولوکس در این حالت باید ایرادات هر یک از قطعات بیان شده را که باعث این کد خطا دستگاه شدهاند را بررسی و رفع نمایید. گرفتگی و انسداد فیلترها و یا لوله تخلیه ماشین لباسشویی Electrolux را میتوانید بررسی و تمیز کنید. اما در صورت وجود ایراد در قطعات پمپ تخلیه، میکروسوئیچ فشار و به خصوص برد دستگاه، باید حتماً آنها را تعویض نمایید تا کدخطای دستگاه رفع شود.
علت نمایش ارور E23 ماشین لباسشویی الکترولوکس، وجود ایراد در پمپ تخلیه دستگاه میباشد. برای رفع این ارور دستگاه، باید ایراد پمپ تخلیه ماشین لباسشویی و همچنین مشکل سیمکشیهای دستگاه بررسی و تعمیر شود. در صورت خرابی قطعه پمپ تخلیه، باید آن را تعویض نمایید.
ارور E33 لباسشویی الکترولوکس، به دلیل وجود مشکل در المنتهای حرارتی دستگاه، ایراد در میکروسوئیچ فشار، وجود نشتی برق از المنت حرارتی لباسشویی و خراب شدن سیمکشیهای دستگاه به وجود آمده است. برای تعمیر ماشین لباسشویی الکترولوکس در صورت بروز ارور E33 باید ابتدا قطعه میکروسوئیچ فشار و المنت حرارتی چک شود. در صورت عدم وجود ایراد این قطعات، باید اتصالی و نشتی برق دستگاه چک و کنترل شود.
ارور E35، مربوط به سرریز شدن آب دستگاه میباشد. این ارور لباسشویی Electrolux به دلیل خرابی قطعات میکروسوئیچ فشار، شیر برقی و یا برد الکتریکی دستگاه به وجود آمده است.
برای سرویس ماشین لباسشویی الکترولوکس در این حالت باید قطعات معیوب میکروسوئیچ فشار و شیر برقی را تعویض نمایید. در مورد ایراد برد الکتریکی نیز اگر این قطعه سوخته باشد، باید آن را نیز تعویض نمایید.
ارور E37 ، مربوط به وجود ایراد در سنجش مدار سطح اول است. علت بروز این ارور به دلیل خرابی برد اصلی دستگاه است. معمولاً به دلیل نوسانات برق و یا نفوذ آب به داخل دستگاه، این قطعه لباسشویی با مشکل مواجه شده و دستگاه روشن نمیشود. برای تعمیر لباسشویی الکترولوکس در صورت بروز این خطا باید برد اصلی دستگاه تعویض شود.
ارور E41 به معنای باز بودن درب دستگاه میباشد. این ارور دستگاه به دلیل ایراد قفل ایمنی درب لباسشویی، خرابی سیمکشیها و یا خرابی برد دستگاه است. برای تعمیر لباسشویی الکترولوکس، باید قفل ایمنی درب لباسشویی و سیمکشیهای دستگاه چک شود. اگر ایرادی در این قسمتها نبود، مشکل به دلیل خرابی قطعه برد لباسشویی است.
ارور E51، به دلیل ایراد در اتصال کوتاه ترایاک برق موتور ماشین لباسشویی میباشد. این ایراد نیز به دلیل نشتی جریان برق در سیمهای دستگاه و همچنین خرابی برد اصلی لباسشویی است. برای تعمیر لباسشویی الکترولوکس در این حالت، تکنسین باید ابتدا جریان برق سیمها و موتور لباسشویی را چک کند. اگر ایراد و نشتی در سیمکشیها نبود، برد اصلی دچار مشکل شده است که باید آن را تعویض کند.
ارور E52، مربوط به عدم سیگنال ژنراتور تاکومتریک موتور دستگاه میباشد. این مشکل به دلیل وجود ایراد در سیمکشی، خراب بودن موتور و یا برد دستگاه به وجود آمده است. برای رفع این ارور لباسشویی Electrolux باید ایرادات بیان شده در قطعات را بررسی و به تعمیر و یا تعویض موتور و برد دستگاه بپردازید.
ارور E61 به معنی گرم نشدن کافی آب برای شستشوی لباسها میباشد. از این رو دلیل بروز این ارور مربوط به خرابی قطعه المنت حرارتی دستگاه، ایراد سنسور NTC لباسشویی و خرابی موتور میباشد. المنت حرارتی ماشین لباسشویی، وظیفه گرم کردن آب مورد نیاز برای انجام شستشوی درست لباسها و همچنین تشخیص و کنترل دمای مناسب و لازمه آب برای دستگاه را دارد. از این رو اگر این قطعه به مرور زمان و عدم جرمگیری دورهای، دچار ایراد و خرابی شود، باید آن را تعویض نمایید.
برای تعویض این قطعه، ابتدا دستگاه را از برق جدا کنید. پیچهای پنل را باز کرده و پنل دستگاه را دربیاورید. المنت حرارتی در قسمت زیرین دیگ لباسشویی قرار دارد. سوکتهای ترموستات و سیمها را باز کنید. مهرههای المنت را باز و قطعه را جدا نمایید. ترموستات را از داخل المنت جدا و به قطعه جدید المنت حرارتی متصل کنید. حالا المنت جدید را در جای خود قرار داده و مهرههای آن را سفت کنید.
توصیه میکنیم که بررسی سنسور NTC و موتور دستگاه برای رفع این ارور لباسشویی، توسط تعمیرکار مجاز تعمیر ماشین لباسشویی الکترولوکس صورت گیرد. موتور لباسشویی قطعه حساس و مهم این وسیله برقی است که چک کردن و رفع ایرادات آن نیاز به تخصص و تجربه کافی دارد.
علت ارور E62 مربوط به گرم شدن بیش از حد آب دستگاه میباشد. دلیل بروز این ارور نیز همانند ارور E61، مربوط به خرابی قطعه المنت حرارتی دستگاه، ایراد سنسور NTC و خرابی موتور است. ازاینرو باید این قطعات چک و تعویض شود تا ماشین لباسشویی الکترولوکس تعمیر گردد.
در صورت وجود مشکل در تنظیمات دستگاه، ارور E93 نمایش داده میشود. علت عدم تنظیمات درست ماشین لباسشویی نیز مربوط به ایراد برد اصلی دستگاه میباشد که باید این قطعه تعویض گردد.
ارور EB1 نشاندهنده وجود مشکل در فرکانس برق لباسشویی میباشد. این ایراد دستگاه نیز به خاطر وجود مشکل در برق ساختمان و یا ایراد برد اصلی است. اگر ایرادی در اتصال برق ساختمان وجود ندارد، باید برد لباسشویی را تعویض کنید.
ارور EB2، مربوط به بالا بودن ولتاژ برق در دستگاه میباشد. برای رفع این ارور لباسشویی الکترولوکس باید برق ساختمان را چک و بررسی نمایید. البته وجود مشکل در برد اصلی نیز باعث نمایش این کد خطا در دستگاه میشود که راهحل آن تنها تعویض قطعه میباشد.
پایین بودن ولتاژ برق در ماشین لباسشویی نیز دلیل نمایش ارور EB3 در دستگاه میشود. برای رفع این ارور نیز همانند کدخطاهای قبلی، باید برق ساختمان و سپس برد دستگاه چک و بررسی شود.
خوشبختانه این روزها بسیاری از مشکلات با یک تماس ساده در کمترین زمان مشکل حل خواهد شد. به اروری که بر روی صفحه نمایش لباسشویی الکترولوکس ظاهر شده است دقت کنید و با مطالعه متن بالا ایراد دستگاه خود را متوجه شوید. اگر که ایراد به وجود آمده جزئی است آن را برطرف کنید و اگر زمان یا تخصص کافی برای انجام این کار را ندارید، با متخصصان تعمیرات لباسشویی الکترولوکس در تعمیرآنلاین تماس بگیرید.
هرکجای تهران که ساکن باشید متخصصان ما در کمترین زمان ممکن به منزل شما مراجعه میکنند و به دستگاه شما میپردازند. در واقع میتوان گفت که تعمیرآنلاین یکی از مراکز مجاز تعمیر ماشین لباسشویی الکترولوکس در تهران به شمار میرود.
فقط کافی است با تعمیر آنلاین تماس بگیرید.
در باکس های زیر از ایرادات متداول لباسشویی الکترولوکس مطلع شوید.
پریز و اتصالات برق دستگاه دچار قطعی شده است.
فیوز دستگاه دچار مشکل شده است.
شیرهای ورودی آب خراب است و نیاز به تعویض دارد.
دستگاه بیش از حد داغ شده است.
سیستم حفاظتی ماشین لباسشویی در زمان داغ شدن دستگاه، مانع کارکرد آن به مدت تقریباً ۳۰ دقیقه و تا قبل از خنک شدن کامل لباسشویی می شود.
سیستم قفل دستگاه معیوب شده است.
شیربرقی ماشین لباسشویی خراب شده است.
جهت تعمیر ماشین لباسشویی الکترولوکس در این حالت در زمان آبگیری، برق دستگاه را قطع نمایید. اگر دستگاه همچنان آبگیری می کند، شیربرقی آب ورودی خراب شده است و نیاز به تعویض دارد.
سوئیچ فشار و یا لوله متصل به آن معیوب شده است.
این قطعه وظیفه قطع جریان اعمالی به شیربرقی را در زمان رسیدن سطح آب درون دیگ به مقدار مناسب بر عهده دارد. لذا در صورت عدم کارکرد مناسب آن، دستگاه به صورت پیوسته فرایند آبگیری را ادامه می دهد. قبل از تعویض سوئیچ فشار، ابتدا لوله هوای متصل به آن را از لحاظ وجود اتصال صحیح و عدم نشتی در نقاط مختلف بررسی نمایید.
فشار آب ورودی به شیربرقی کم است.
شیر برقی آب به حداقل فشاری به میزان psi200 جهت خاموش شدن نیاز دارد. در صورت نبود فشار آب لازم، دریچه ورودی به طور کامل بسته نشده و آب همچنان وارد دستگاه خواهد شد.
در ادامه مقاله آبگیری و تخلیه مداوم در لباسشویی را مطالعه کنید.
بلبرینگ اصلی درام معیوب شده است.
قرقره درایو لباسشویی خراب شده است.
اتصالات موتور فرسوده شده است و نیاز به تعویض دارد.
تسمه منتقل کننده نیرو از موتور به درام پاره شده و یا از محل مناسب خود خارج گردیده است.
کمک فنرهای ماشین لباسشویی خراب شده است. لازم به ذکر است که تعویض کمک فنرها باید به صورت هم زمان انجام شود.
در زمان بروز این مشکل ابتدا دستگاه را ریست کنید و در صورت رفع نشدن مشکل، به بررسی موارد ذیل بپردازید:
برنامه به طور کامل به پایان نرسیده است (عموماً ۵ دقیقه پس از پایان چرخه کاری درب لباسشویی باز می شود).
لباسشویی به طور کامل آب درون دیگ را تخلیه نکرده است (با استفاده از لوله تخلیه اضطراری آب درون درام را تخلیه نمایید و مشکل را بررسی کنید).
دستگیره و یا میکروسوئیچ قفل درب خراب شده است.
سنسور تعیین کننده سطح آب خراب شده است و به اشتباه آب درون دستگاه شناسایی کرده است.
برنامه انتخاب شده نادرست است. چرخه های مختلف، سرعت های گوناگونی دارند.
شیلنگ تخلیه پشت دستگاه را بررسی نمایید و در صورت وجود انسداد و یا پیچ خوردگی آن را برطرف نمایید.
فیلتر و پمپ تخلیه را چک کنید و در صورت تجمع بیش از حد آلودگی ها و یا انسداد توسط مواد زائد خارجی، آن را تمیز کنید.
از متعادل بودن لباس های قرار گرفته در دستگاه اطمینان حاصل نمایید.
به طور کلی در صورت بروز این مشکل ابتدا اقدام به ریست کردن دستگاه نمایید. در صورت همراهی آن با ایراداتی از قبیل نامناسب بودن سطح آب و نچرخیدن دیگ، به ترتیب به بررسی سوئیچ کنترل سطح آب و سوئیچ درب دستگاه بپردازید. همچنین بروز این مشکل می تواند به دلیل خرابی برد، تایمر و یا … باشد. در ذیل برخی از اقدامات لازم به طور خلاصه توضیح داده شده است.
ریست کردن لباسشویی:
دکمه کنسل را نگه داشته تا حالت Stand by فعال شود. سپس پس از ۱۰ ثانیه یکی از دکمه ها را جهت شروع به کار مجدد دستگاه فشار دهید.
بررسی قفل درب:
این قطعه می تواند به صورت مکانیکی و یا الکتریکی دچار مشکل شود. لذا ابتدا دستگیره درب را به صورت ظاهری بررسی کرده و سپس قفل آن را با استفاده از یک مولتی متر چک کنید. در صورت عدم وجود اتصال، تعویض قطعه الزامی است و تا زمانی که قطعه تعویض نشود کار تعمیر ماشین لباسشویی الکترولوکس تمام نشده است.
برای تعمیر لباسشویی الکترولوکس در این حالت ابتدا به برد دستگاه توجه کنید. احتمالابرد کنترل دستگاه دچار مشکل شده است.
خرابی این قطعه باعث ارسال پیام نادرست به بخش مربوطه و در نتیجه عدم کارکرد صحیح دستگاه می شود. با توجه به حساسیت بالا و گران قیمت بودن این قطعه نیاز به حضور تکنسین متخصص می باشد.
تسمه درایو دستگاه دچار مشکل شده است و نیاز به بازدید و احتمالاً تعویض دارد.
سیستم تخلیه دستگاه (فیلتر، پمپ، لوله تخلیه و …) مسدود شده است.
ذغال های موتور لباسشویی تمام شده است و باید تعویض شود.
فقط کافی است با شماره 45396-021 تماس بگیرید و یا اینکه فرم درخواست اعزام کارشناسی را تکمیل نمایید. پس از ثبت اطلاعات، کارشناس مربوطه در کمتر از 60 دقیقه با شما تماس خواهد گرفت و در منزل شما به تعمیر دستگاه میپردازد.
هزینه تعمیر دستگاه با توجه به ایراد دستگاه و پس از بررسی های انجام شده توسط تعمیرکار به شما اعلام میشود. لازم به ذکر است تمامی قیمت های اعلام شده توسط تکنسین بر اساس قیمت های اعلام شده گروه نرخ گذاری اتحادیه می باشد.
آرامش و رضایت مشتری از اصول تعمیرآنلاین می باشد. پس در صورتی که نسبت به رفتار و تخصص تکنسین، هرگونه ابهام انتقاد و یا اعتراضی داشتید تنها کافی است که با دفتر مرکزی تماس گرفته و این موضوع را با اپراتورهای ما در میان گذارید تا تیم پشتیبانی در لحظه به مشکل رسیدگی کنند.
بله. تمامی قطعات تعویض شده توسط مجموعه تعمیرآنلاین شامل 6 ماه ضمانت می باشد. توجه داشته باشید قطعات زینتی مانند کشو و شیشه و قطعات لاستیکی مثل خرطومی شامل گارانتی نمی باشد.
خیر. در صورتی که در مدت گارانتی خدمات، عیب دستگاه مجددا تکرار شود، شما هیچگونه هزینه ای نباید پرداخت کنید.
بله. علاوه بر آنکه تمامی کارشناسان این مرکز از افراد متعهد و امین می باشند، تمامی موارد سازمان های امنیتی و نظارتی را گذرانده و همگی دارای گواهی عدم سوء پیشینه می باشند و تست های روانشناسی مجموعه را گذرانده اند.
در پایان کار و انجام تست نهایی، تکنسین به شما فاکتور و لیبل گارانتی را تقدیم می کند و شما می توانید برای تسویه صورتحساب مبلغ را به حساب مجموعه و یا تکنسین واریز نمایید.
در صورتی که تعمیرکار در محل حاضر شود و پس از یافتن عیب، به هر دلیلی با تعمیرات موافقت نشود، شما تنها کافی است هزینه ایاب و ذهاب و عیب یابی را بپردازید.
سلام روزتون بخیر تو این قطعی برق لباسشویی من روشن نمیشه محافظ ساله برق میاد توش چراغاش روشن میشه اما لباسشوییم روشن نمیشه مشکلش چیه میشه کمکم کنید؟
لباسشویی رو مستقیم به برق وصل کنید اگر روشن شد محافظ رو عوض کنید و اگر روشن نشد نیاز به بازدید تعمیرکار می باشد.