با توجه به اتمام ساعت کاری تعمیرآنلاین، جهت سفارش تعمیرات، فرم درخواست اعزام کارشناس را تکمیل کنید.
درخواست ثبت خدماتآیا تا به حال برایتان پیش آمدهاست که به قصد نظافت و تمیز کردن خانه یا محل کار، جاروبرقی خود را روشن کنید و متوجه خارج شدن گرد و خاک از دستگاه خود شوید؟ دیگر نیازی به نگران بودن در این زمینه نیست. در این مقاله با ۶ علت خاک دادن جارو برقی و رفع مشکل خروج گرد و خاک از جاروبرقی آشنا خواهید شد.
در ادامه، با تعمیر آنلاین همراه باشید.
هرچیزی را با جاروبرقی تمیز نکنید. بسیاری از افراد فکر میکنند که داشتن یک جاروبرقی قدرتمند و کارآمد دلیل خوبی است تا به وسیلهی آن از شر هر نوع زباله و کثیفی راحت شوند. در حالی که این تفکر اشتباه است و ممکن است ضربات جدی به قطعات مهم جاروبرقی شما وارد کند.
به عنوان مثال ورود زبالههای خیس به محفظهی جاروبرقی به شدت خطرناک و دردسرساز است. همچنین اگر زبالههای تیز مانند خرده شیشه به وسیلهی جاروبرقی تمیز شوند، چنین کاری ممکن است به پاره شدن کیسهی جاروبرقی ختم شود که یکی از دلایل اصلی خروج گرد و خاک از جاروبرقی است.
باید توجه داشت که اشیا بزرگ که ممکن است باعث بسته شدن لوله یا خرطوم جارو برقی شوند نیز باید با روشی به جز جارو برقی از میان راه برداشته شوند تا مشکلی به وجود نیاورند.
کیسهی جاروبرقی را خالی نگهدارید. در خصوص جاروبرقیهای کیسهدار، باید به صورت مداوم حجم خالی باقی مانده از کیسه بررسی شود تا اطمینان از داشتن فضای خالی مناسب حاصل شود. اگر کیسهی جاروبرقی به اندازهی کافی جای خالی نداشته باشد، زبالهها و ذرات کثیف از جاروبرقی خارج میشوند. بنابراین پر بودن کیسهی جارو برقی و تنظیم نبودن جای آن درون دستگاه، مهم ترین علت خاک دادن جارو برقی است.
همچنین باید این موضوع را در نظر گرفت که اگر کیسهی جاروبرقی به خوبی در جای مخصوص خود قرار داده نشود باعث خواهد شد که ذرات به جای کیسه، راه خود را به محیط بیرون پیدا کنند.
در صورتی که پس از تنظیم کردن مکان کیسه، خروج گرد و خاک ازجاروبرقی ادامه پیدا کرد، باید کیسه برای پیدا کردن هر گونه حفره یا سوراخی بررسی شود. در صورتی که کیسه سوراخ نشده باشد، مشکل از جای دیگری است و باید به جستجو برای کشف علت خاک دادن جارو برقی ادامه داد.
فیلترهای دستگاه خود را بررسی کنید. احتمال دیگری که ممکن است علت خاک دادن جارو برقی باشد، کثیف شدن فیلترهای دستگاه است. هوای خروجی از جاروبرقی از این فیلترها عبور میکند و بخش زیادی از ذرات آلوده از طریق این فیلترها جذب میشوند.
بنابراین کثیف بودن فیلترها ممکن است باعث خارج شدن گرد و خاک از جاروبرقی شود. یکی دیگر از نتایج کثیف شدن یا مسدود شدن فیلترها، کاهش قدرت مکش و جذب دستگاه است. در این مواقع بهتر است دستگاه با دقت فراوان باز شود و فیلتر آن به خوبی تمیز شود.
برای تمیز کردن فیلتر، آن را از دستگاه جدا کنید و با آب شیر به آرامی بشویید و حداقل به مدت دوازده ساعت در گوشهای قرار دهید تا خشک شود.
صورتی که فیلتر قدیمی است و تمیزکاری آن مشکل را از ریشه حل نمیکند، پیشنهاد میشود با مراجعه به یک تعمیرکار زبده نسبت به تعمیر جاروبرقی خود اقدام کنید و فیلتر دستگاه را عوض کنید. مدت زمان معمول برای تعویض فیلترهای جاروبرقی هر سه الی شش ماه یک بار است.
به لوله و سری (دهنک) وسیله نگاهی بیندازید. یکی از مهم ترین اتفاقاتی که میتواند علت خاک دادن جارو برقی باشد، دگرگونی و جابجایی جریان هوا است. این اتفاق زمانی میافتد که شی یا وسیلهای در خرطوم جاروبرقی گیر میکند. این موضوع ممکن است قدرت مکش دستگاه را نیز پایین بیاورد.
همانطور که در اولین علت خاک دادن جارو برقی ذکر شد، باید توجه شود که این دستگاه برای تمیز کردن برخی اشیا مانند سکه، دکمه و… مناسب نیست و این میتواند منجر به خارج شدن گرد و خاک از جاروبرقی شود.
تنظیمات جاروبرقی را مطابق با جنس فرش و زمین انتخاب کنید. با پیشرفت علم، جاروبرقیهای مدرن نیز پیشرفت کردهاند. حالا بسیاری از مدلهای جدید جاروبرقی میتوانند با توجه به جنس فرش و ضخامت آن و نوع سنگ یا چوب استفاده شده در کف اتاق، ارتفاع و تنظیمات خود را تغییر دهند تا تمیز کردن محل مورد نظر به آسانی و با دقت بیشتری انجام شود.
در صورتی که به این نکته توجه نشود، و ارتفاع مناسب جارو با فرش یا کف زمین رعایت نشود، احتمال این که سیستم وسیله به خوبی عمل نکند و شاهد بیرون ریختن ذرات زباله یا گرد و خاک از جاروبرقی خود باشیم بسیار زیاد است.
احتمال خراب بودن تسمه وسیله را در نظر بگیرید. در صورتی که تسمهی جاروبرقی ترک بردارد یا بشکند، فرایند مکش جاروبرقی با اختلال روبرو خواهد شد و باعث خواهد شد که گرد و خاک و زبالهها در حین استفاده از دستگاه بیرون بیایند و به سمت کیسهی جاروبرقی هدایت نشوند.
از دیگر مضرات آسیب رسیدن به تسمهی جارو برقی، کاهش پیدا کردن قدرت جذب و مکندگی دستگاه و داغ کردن موتور است. لازم به ذکر است که با توجه به این موضوع که تسمه، عضوی حساس و ضروری در جارو برقی است، بررسی و تعویض یا تعمیر آن باید توسط تعمیرکار حرفهای و خبره انجام شود تا از به وجود آمدن هر گونه اشتباهی جلوگیری شود.
در پایان، از همراهی شما تشکر میکنیم. امید است مقالهی بالا برای شما کاربردی واقع شده باشد و به خوبی ۶ علت خاک دادن جارو برقی و راه حلهای آنها را شرح داده باشد. شما نیز میتوانید تجربیات خود را در زمینهی خاک دادن و تعمیر جاروبرقی با ما در میان بگذارید.